skip to Main Content

La XXXII Fira de Son Macià mostra la potència ramadera que es concentra en els seus camps i la millor artesania local

La tradicional Fira de les festes de Son Macià va tornar a convertir-se en un dels actes que és capaç de treure al carrer tots els veïns del nucli i d’atreure centenars de visitants. La potència agrícola i ramadera de Son Macià va quedar reflexada en l’exposició d’animals que pogueren contemplar tots els assistents. Ovelles, cabres, cavalls, porcs, aviram, aus rapinyaires o cans ompliren el recinte firal que va convertir-se en un punt d’atracció tan pels nins i les nines com per les persones majors.

En la fira d’artesans també s’hi pogueren comprar formatge o vi fet a Son Macià, a més de moltes altres opcions com cadires cordades en directe, ventalls, llibres, bijuteria o mobles restaurats. El batle de Manacor, Pedro Rosselló; el regidor delegat de Son Macià, Miquel Perelló, acompanyats d’un bon nombre de representants municipals varen recórrer la fira i conversaren una bona estona amb alguns artesans i ramaders.

Però la fira no va ser la única activitat de les festes macianeres de la nit de diumenge. Els dos gegants de Manacor i el gegantó que representa Mossèn Alcover desfilaren pel poble i anaren des del centre cívic fins a la plaça animant tots els visitants. A més els assistents també pogueren gaudir de l’exhibició eqüestre que oferí el Club Equitació Manacor. I a la plaça tampoc no hi faltà l’animació. Sopars a la fresca i l’actuació dels grups Esclafits i castanyetes i Tramudança varen animar el centre neuràlgic del poble fins ben passada la mitjanit.

DSC_0138 DSC_0146 DSC_0126 (1) DSC_0117 (1)

 

Back To Top
Search