Skip to content

Volem Manacor denuncia l’abandonament d’un ciclomotor damunt una tenassa a cala Morlanda

Volem Manacor exigeix a l’equip de govern la retirada d’un ciclomotor abandonat damunt una tenassa a cala Morlanda a pocs metres de la mar. El grup liderat pel regidor Carles Grimalt assegurà dilluns passat que feia més de deu dies que havien informat el delegat de s’Illot i Cala Morlanda, Antonio García (SyS-AIPC), de la presència del vehicle, i denuncià la passivitat del regidor responsable de la zona.
Grimalt criticà que “no podem concebre que en 10 dies, aquest regidor amb un sou de dedicació exclusiva i dues pagues dobles anuals, hagi estat incapaç de fer les gestions necessàries perquè aquest vehicle sigui retirat. Existeixen molts de mecanismes per a la retirada d’aquest residu contaminant que porta al seu interior líquids que poden ser nocius per l’ecosistema marí, però es veu que el delegat els desconeix tots”.
Volem Manacor considera que Antonio García no està fent una bona gestió i denuncia també la manca de neteja i, en general, l’abandonament que pateixen els nuclis costaners de s’Illot i Cala Morlanda.

Back To Top
Search