skip to Main Content

L’Ajuntament converteix el carrer Bordils en una zona de prioritat per a vianants

L’Ajuntament de Manacor obrirà el carrer Bordils de Porto Cristo als vianants de dilluns a divendres de les 16 h a les 8 h del dia següent i els caps de setmana, de les 16 h del dissabte fins a les 8 h del dilluns següent. Amb aquesta mesura, el carrer Bordils i la primera línia de Porto Cristo es converteixen en una zona de prioritat per als vianants i les bicicletes, en què els vehicles motoritzats només hi podran circular a una velocitat màxima de 20 quilòmetres per hora entre les 8 h i les 16 h de dilluns a dissabte. Així ho han explicat aquest dimecres en roda de premsa el batle de Manacor, Miquel Oliver, el delegat de Medi Ambient i Mobilitat, Sebastià Llodrà, i el delegat de Porto Cristo, Sebastià Nadal.
La mesura serà efectiva a partir de l’obertura del carrer Bordils, que s’espera que sigui les properes setmanes. La Policia Local serà l’encarregada de cada dia fer efectiu el tancament del carrer Bordils al trànsit rodat durant les hores fixades, amb dues barreres que s’instal·laran a l’alçada del carrer de la Concepció i del carrer Port. L’únic vehicle motoritzat que podrà passar pel carrer Bordils durant les hores que estigui tancat al trànsit rodat serà el bus de línia de Transports de les Illes Balears, que també haurà de respectar la limitació de velocitat i la prioritat per a vianants.

Finalització de les obres?
El delegat de Porto Cristo, Sebastià Nadal, ha informat que l’empresa que executa les obres de la primera línia de Porto Cristo ha sol·licitat una tercera pròrroga al departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manacor fins dia 23 de juny per acabar el carrer Colom. Pel que fa al carrer Bordils, ja només s’està pendent dels darrers acabats per poder obrir-lo de manera imminent. Actualment, els serveis tècnics del departament d’Urbanisme estan estudiant aquesta petició.

 

Back To Top
Search