skip to Main Content

L’Ajuntament de Manacor presenta el programa de festes de Nadal 2020

El Consistori organitza un ampli programa amb contacontes, concerts de música i titelles que ajudaran a dinamitzar el municipi de Manacor. Enguany, la cavalcada dels reis d’Orient i les campanades manacorines es podrà seguir des de casa.

El regidor de Festes, Artur Aguiló i la regidora d’Igualtat, Carme Gomila han presentat el programa de festes de Nadal 2020. Enguany, els diferents actes que componen el calendari nadalenc tindran un format peculiar per tal d’ajustar-se a les recomanacions dels organismes sanitaris, en cap cas i així com s’ha comunicat des de l’ Ajuntament de Manacor, no s’han volgut deixar d’organitzar aquestes activitats tan esperades per nins i nines arreu del municipi. Tal com ha recordat Aguiló, “la cultura és segura” i per això “el programa de Nadal està plagat d’actes culturals pels més petits de la casa”. L’inici del mateix serà el pròxim dis- sabte dia 12 de desembre amb el contacontes “En Rico i les festes de Nadal” d’en Sebastià Adrover i finalitzarà el dia 5 de gener amb la visita dels Reis d’Orient.

Contacontes, màgia, titelles i concerts componen la majoria del programa de Nadal organitzat per l’Ajuntament, totes les entrades són gratuïtes i s’han de reservar al portal web mallorcatickets.com. Per tal de dinamitzar la festa i estimular el comerç local, durant els dies 12, 19, 22, 23, 24 de desembre i 4 i 5 de gener hi haurà pels carrers del centre de Manacor l’animació de follets i patges, a més, s’instal·laran diverses bústies dins el municipi perquè nins i nines de Manacor puguin demanar els seus regals, una ubicada a la plaça del Convent del nucli de Manacor, una al carrer d’en Gual a Porto Cristo i una altra a la plaça del Mollet de s’Illot.

Reis d’Orient i Campanades

Com dèiem, els actes més emblemàtics de Nadal enguany seran ben diferents. El recorregut dels Reis d’Orient, per exemple, s’ha organitzat gràcies a la col·laboració de les associacions de veïnats de Manacor i es durà a terme amb diverses cavalcades que recorreran tots els carrers del municipi. Les famílies els podran veure des de les seves cases a través de balcons, finestres o portals. Queda per confirmar si la cavalcada es podrà seguir en línia. En canvi, el que és segur és que les campanades Manacorines es podran seguir a través de xarxes socials.

Per altra banda, la regidora d’Igualtat, Carme Gomila, ha informat d’una nova iniciativa impulsada des de Serveis Socials que donarà facilitats a les més famílies vulnerables de Manacor perquè aquest Nadal puguin fer un regal als més petits. Aquesta ajuda, de la qual se’n podran beneficiar fins a 80 famílies, s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració econòmica de l’ Associació Nacional d’ Agents Tutors i Tutores.

Back To Top
Search