skip to Main Content

L’Ajuntament deixa enllestides les obres de manteniment dels centres escolars per a l’inici de curs

A tots els centres s’han fet obres de manteniment com ara pintar o petites tasques, però hi ha hagut alguns casos en què la inversió ha estat més destacada. La majoria de les obres les assumeix l’Ajuntament a partir del pressupost propi. Algunes altres són assumides amb les inversions sostenibles

 

Reparada la terrassa del primer pis per combatre la humitat a la Graduada

A l’Escola Graduada, un edifici del temps de la República, s’hi ha fet una reforma de la terrassa del primer pis per un valor de 39.000 euros amb l’objectiu de pal·liar unes humitats.

Material més còmode per als nins al pati interior de Son Boga

També pateixen d’humitat a Son Boga, on han revestit parets exteriors per evitar-la. També han condicionat un pati interior i hi han posat material més còmode en terra per als infants. 15.000 euros d’inversió.

Un nou envelat al pati del Simó Ballester i pintar tot el centre

Un envelat per al pati del col·legi Simó Ballester és una de les aportacions més benvingudes en aquest centre. Amb les inversions sostenibles es podrien destinar 50.000 euros a pintar tot el centre durant aquest curs.

Solució al problema històric de climatització del Jaume Vidal

38.000 euros es destinaran a resoldre un problema històric del CEIP Jaume Vidal: la climatització. L’obra encara no ha començat però es podrà dur a terme els horabaixes, sense interrompre la tasca docent.

Back To Top
Search