Skip to content

L’Ajuntament inverteix prop de 270.000 euros en la millora de vint carrers

L’Ajuntament de Manacor millorarà vint carrers del municipi abans de l’estiu gràcies a la inversió de 269.683 euros que es repartirà en les diferents barriades de la ciutat de Manacor. De fet, les obres “ja han començat a la barriada del Barracar, concretament en el carrer d’en Sales, on es renovarà completament l’asfalt i es demolirà una vorera per ampliar-la i fer-la accessible a tots els que van amb cotxets o amb cadires de rodes”, explicà la regidora d’Urbanisme, Isabel Febrer.

“Sabem que la millora d’aquests vint carrers que ara comença és necessària, es tracta d’unes obres molt demandades per part dels veïnats i crec que una vegada finalitzades les obres tots n’estarem contents”, ha explicat el batle durant la visita d’obres al carrer d’en Sales, que ha fet amb la regidora d’Urbanisme.

Les obres de millora també han començat al carrer d’en Sebastià Rubí i al carrer de l’Ecònom Bonnín, que formen part del llistat de vint vies urbanes que milloraran el seu aspecte abans de l’estiu. Així, a més dels carrers d’en Sales, d’en Sebastià Rubí i de l’Ecònom Bonnín es milloraran els carrers del Carril, Sant Antoni, Lepant, València, Pilar, Sant Rafel, Formentera, Rei Sanç, Comtessa, Fàbrica, Guillem d’Efak, Unió, Sol, i també l’avinguda dels Pins de sa Torre, un tram del passeig del Ferrocarril i les places de Gabriel Galmés i de Madrid.

“En la majoria de casos les obres consisteixen en renovar completament el ferm viari i l’asfalt però evidentment allà on s’ha considerat que era necessari es milloraran les voravies i es renovarà la xarxa que recull l’aigua de pluja” explica Isabel Febrer. A més “es renovarà l’asfalt de la rodona situada a la plaça de Madrid, que és una de les més transitades de la ciutat, i s’hi aplicarà una capa especial per evitar que els vehicles puguin patinar”, afegeix Febrer.

Així les obres que afectaran vint carrers de la ciutat s’han adjudicat per 269.683 euros a l’empresa Melchor Mascaró S.A. i està previst que totes les actuacions puguin acabar en el termini d’un mes i mig, abans que comenci l’estiu.

Back To Top
Search