Skip to content

L’Ajuntament invertirà més de 300.000 euros en renovar el paviment de la pista d’atletisme i construir un ‘videofinish’

“És cert que tot es pot millorar, però pens sincerament que la pista d’Atletisme de la torre dels Enagistes és de les instal·lacions esportives del municipi que està en més bon estat”, explica el regidor d’Esports, Artur Aguiló. Així i tot, segons han avançat des del departament, “el projecte per acabar amb la majoria de desperfectes a la pista d’atletisme ja està en marxa, invertirem més de 300.000 euros en renovar totalment el paviment de la pista i també construirem el videofinish que fa falta per a poder fer competicions oficials”, afegeix Artur Aguiló.

Resposta a les queixes
Pel que fa a les queixes per la falta de manteniment que alguns atletes i usuaris de la pista varen fer públiques a les pàgines d’aquesta revista, el responsable municipal de l’àrea d’esports assegura que “tot el personal de les instal·lacions esportives fan la seva feina, els de la pista d’atletisme també obren el camp de futbol de Sa Torre, pinten, cuiden que la gespa estigui a punt i si un dia no veuen un niu d’abelles o qualsevol altre desperfecte segur que agrairien que els usuaris els avisin per poder-lo retirar”, defensa Artur Aguió.
“Tot l’equip humà del departament d’Esports vol que totes les pistes, els camps i les instal·lacions estiguin bé. Si els clubs i els usuaris ens traslladen què és allò que els fa falta és quan podrem actuar. I està molt bé que ho denunciïn per les xarxes socials. Però si els encarregats del manteniment de qualsevol instal·lació no els responen, també els agrairia que es posin en contacte amb mi o amb els tècnics del departament per poder-ho solucionar”, afegeix el regidor d’Esports.
Pel que fa a la manera i els terminis en què l’Ajuntament preveu arreglar els desperfectes a la pista d’atletisme, “ja tenim el projecte i és dins el departament d’Urbanisme. Els tècnics l’han d’informar abans que puguem treure’l a licitació però és una actuació important, de més de 300.000 euros tot i que de moment no es farà l’ampliació de l’edifici actual que havia d’acollir un gimnàs, es canviarà tot el paviment de cautxú de la pista i es construirà la caseta que fa falta per instal·lar l’anomenat videofinish. I evidentment també s’adquirirà aquest aparell necessari per a poder celebrar curses oficials a la pista d’atletisme”, assegura Artur Aguiló.

Altres millores
Entre les millores que els usuaris de la pista d’atletisme reclamen també hi ha nous ‘starters’, són el mecanisme metàl·lic que els atletes es col·loquen davall els peus en començar una cursa i que els indica el lloc exacte d’on han de sortir. “Era una cosa que feia falta i estaven encarregats, però s’han fet esperar, igual que els nous expressors per regar la gespa de Na Capellera, la crisi de transports i de subministrament també ens afecta”, defensa Aguiló. Pel que fa a altres millores a instal·lacions esportives “també estam a punt de renovar les pistes de l’IES Porto Cristo i farem les actuacions necessàries perquè les pistes esportives del municipi es puguin continuar utilitzant”.

Back To Top
Search