skip to Main Content

L’Ajuntament posa en marxa la campanya “Gaudeix dels teus vals”

A partir de les 15:00 hores d’avui les ciutadanes i els ciutadans de Manacor podran fer les compres descarregant-se els vals a la pàgina web https://www.jabatega.com. En aquests moments, alguns dels comerços adherits a la campanya són: Can Garanya, Comercial Balear i Pipiu Roba d’infants.

El batle de Manacor, Miquel Oliver i la delegada d’Empresa i Indústria, Núria Hinojosa han anunciat avui la posada en marxa de la primera campanya “Gaudeix dels teus vals” amb l’objectiu de reactivar l’economia local greument colpejada per la crisi econòmica derivada de la pandèmia i, concretament, pel confinament excepcional que va viure el nucli de Manacor el mes de novembre. D’aquesta manera l’Ajuntament de Manacor vol injectar fins a 800.000 euros als comerços locals a través de les compres de manacorines i manacorins amb aquesta campanya que comença avui dia 14 fins al 31 de desembre. Tot el funcionament de la campanya es farà a través de la pàgina web de Manacor ja batega on podràs donar-te d’alta com a comerç, obtenir el teu val o consultar els comerços adherits. Si tens algun dubte, pots cridar als telèfons 662 351 742 / 672 605767 de dilluns a divendres de 10 a 18 hores. Ara bé, quins són els criteris per participar-hi?

Si ets un Comerç

A la campanya no s’hi poden adherir bars i restaurants, però hi poden participar tota mena de comerços, des de perfumeries, floristeries, tendes d’informàtica i de música o farmàcies amb domicili fiscal al municipi de Manacor. A la pàgina web s’explica tot el procediment per donar-se d’alta, validar els vals i rebre els pagaments, a més, l’Ajuntament ha publicat un vídeo a You tube  on s’explica tot fil per randa. Una vegada el comerç s’hagi donat d’alta, s’inclourà dins la base de dades de la pàgina web i tendrà a la seva disposició el cartell de comerç acreditat.

En aquestes hores ja s’han adherit Can Garanya, Comercial Balear i Pipiu Roba d’infants.

Si vols gaudir el teu val

Les persones empadronades a Manacor i que hagin complert els divuit anys a partir del primer de desembre podran disposar de dos vals de 10 euros cada un. Els podràs obtenir a través de la pàgina web a l’accés per usuaris, els rebràs al teu correu electrònic i els podràs imprimir o tenir al telèfon per justificar-ho en el moment de la compra juntament amb el teu DNI. Existeix la possibilitat de demanar els vals per altres persones, però en el moment de validar-la és necessari que hi vagi cada usuari. Una vegada tenguis els vals, pots anar a qualsevol comerç adherit i allà descanviar un val de 10 euros en compres de fins a 15 euros i els dos vals de 20 euros en compres de fins a 30 euros.

Aquesta és la primera campanya de “Gaudeix dels teus vals” que es mantindrà fins que no es gastin els 800.000 euros. De fet, el govern municipal ha anunciat que hi haurà una segona campanya a partir del primer de gener. Comerços i usuaris tendran temps d’adherir-se a la primera i segona convocatòria en qualsevol moment, de fet, els usuaris podran disposar de dos vals a la primera campanya i a la segona.

Back To Top
Search