Skip to content

L’Ajuntament vol recuperar la Taula Sectorial de Comerç i Indústria per dinamitzar el sector

Els representants dels comerciants, dels restauradors i del sector industrial del municipi de Manacor han mantingut una reunió amb el batle, Pedro Rosselló, i amb el regidor de Comerç i Indústria, Bernadi Bou, per tal de trobar noves maneres de col·laborar i incentivar el teixit empresarial manacorí. Durant la trobada, que es va celebrar dijous passat, els representants municipals i els dels empresaris i comerciants acordaren celebrar reunions periòdiques “que recuperin l’esperit de la Taula Sectorial de Comerç i Indústria que ja va funcionar fa algun temps”, explicà Bou.

L’objectiu de recuperar la Taula Sectorial de Comerç i Indústria és “oferir l’Ajuntament com a lloc de trobada per posar en comú projectes i campanyes que permetin beneficiar el teixit empresarial, la competitivitat dels negocis de Manacor i els ciutadans en general”, concretà el regidor de Comerç i Indústria, Bernadí Bou. Els representants de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMECO), els de les diferents associacions de comerciants de Manacor i Porto Cristo, membres del grup de treball de dinamització comercial Manacoritza’t, els portaveus de la Federació d’Empresaris de la Fusta, de la Federació d’Empresaris del Metall, de la Federació d’Empresaris del Polígon Industrial o els representants de l’Associació de Bars i Restaurants foren alguns dels assistents a la reunió convocada per la Regidoria de Comerç i Indústria.

“Volem que la relació entre l’Ajuntament i els empresaris sigui fluïda i operativa, i per això necessitam que s’acordin propostes que siguin del gust de la gran majoria, perquè des del consistori volem ajudar-los a tirar-les endavant”, especificà el batle, Pedro Rosselló. Els representants dels comerciants, dels restauradors i dels empresaris que acudiren a la reunió destacaren la necessitat de convertir Manacor en un pol d’atracció comercial, més atractiu, més net i amb dos grans esdeveniments comercials a potenciar: el Nadal i les Fires i Festes.

Amb tot els empresaris i els representants municipals es tornaran a trobar d’aquí un mes per establir el calendari de reunions definitiu, que inclourà trobades generals amb els representants del comerciants i de la indústria i també trobades sectorials segons la tipologia dels negocis implicats en la recerca de solucions o en nous projectes.

Back To Top
Search