Skip to content

L’ampliació del Simó Ballester utilitzant l’edifici dels Sementals podria ser una realitat

El batle de Manacor, Pedro Rosselló; la regidora d’Educació, Catalina Riera, i els representants de la comunitat educativa de l’escola Simó Ballester es varen reunir ahir, dimarts dia 10 de gener, amb el conseller d’Educació, Martí March, i amb el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, per tractar de desencallar la possibilitat de convertir l’edifici públic que ocupa l’antic quarter dels Sementals de Manacor en part de l’escola Simó Ballester.

La reunió va ser “cordial i positiva”, segons assenyalaren els assistents. Els representants de la comunitat educativa del Simó Ballester i de l’Ajuntament en sortiren “esperançats perquè els representants del Govern no descarten reprendre la idea de fer servir l’edifici dels Sementals per ampliar l’escola Simó Ballester”.

El batle de Manacor, Pedro Rosselló, assenyalà que “des del Govern han demanat a l’Ajuntament que, si és necessari, col·laborem econòmicament per fer realitat l’ampliació de l’escola Simó Ballester utilitzant l’edifici dels Sementals, que està inutilitzat”. En aquest sentit el batle manifestà que “l’Ajuntament de Manacor contribuirà econòmicament i de la manera que faci falta per fer aquest projecte realitat”.

“Crec que tots hem sortit satisfets de la reunió, val la pena fer trobades i seure les vegades que faci falta perquè l’edifici dels Sementals formi part del Simó Ballester, hem de ser conscients que tenim una oportunitat única i que si la desaprofitam no hi haurà marxa enrere”, explicà la regidora d’Educació de Manacor, Catalina Riera. I és que totes les parts que assistiren a la reunió acordaren tornar-se a trobar la setmana que ve acompanyats per tècnics.

Cal recordar que la Conselleria d’Educació i Universitat va aprovar la primavera passada el projecte de convertir el CP Simó Ballester en un centre integrat d’educació infantil i primària i ensenyaments elementals de música. Una mesura que es prenia amb el suport de tota la comunitat educativa i de l’Ajuntament. El projecte preveia utilitzar l’edifici sense estrenar de l’antic quarter dels Sementals, que es troba just al costat del Simó Ballester, per ampliar l’escola. Posteriorment la Conselleria d’Educació, per motius econòmics, va renunciar a convertir l’edifici dels Sementals en un edifici escolar integrat al Simó Ballester. Tot i això, després de la darrera reunió, sembla que des de la Conselleria d’Educació estan disposats a revisar la decisió.

 

“Volem que l’edifici dels Sementals sigui per a l’ampliació del Simó Ballester”

Per què és tan important l’edifici del carrer Lepant per al CEIP Simó Ballester de Manacor?

L’STEI reclama que l’edifici dels Sementals sigui un equipament educatiu del CEIP Simó Ballester

 

Back To Top
Search