Skip to content

L’equip 7/11 Balears es proclama campió de l’Europa League a la Donosti Cup

La Donosti Cup és una competició futbolística que es celebra a la ciutat de Sant Sebastià des de l’any 1992. Enguany s’arribava a la 29ena edició i hi han participat més de 400 equips nacionals i també de l’estranger venguts de França, Itàlia, Japó i Portugal, entre d’altres països

L’equip benjamí Set11 Balears format per jugadors de diversos clubs de les Illes com la U.D. Poblense, el CD Serverense, el CD Manacor, l’Atlètic Balears, el CD S’Horta i l’Athletic Club Sant Lluís, ha competit en el grup B10, corresponent als equips formats per jugadors nascuts al 2011.

A la primera fase, l’equip balear va quedar inclòs dins el Grup C i es va enfrontar a l’Atlètic Sant Just FC, l’Elite Santa Coloma i a l’equip basc del Lengokoak. En aquesta fase, els balears es classificaren com a tercers de grup i accediren a la fase Europa League, on varen anar passant eliminatòries fins arribar a la final.

L’equip Set11 Balears jugà la gran final al camp annex d’Anoeta de gespa natural, contra el conjunt basc Beti Ona CD A al qual va vèncer per 7 gols a 3. Els balears, en la seva primera participació, s’han proclamat campions de l’Europa League de la Donosti Cup a la categoria B10.

Moment de l’entrega del trofeu de la Donosti Cup.

Back To Top
Search