skip to Main Content

Les notícies de Foc i Fum

El Govern confirma que confina Manacor perquè és molt lleig

El Govern ha confirmat que, en contra del que s’ha publicat a altres mitjans poc rigorosos, el tancament perimetral de Manacor no respon a criteris estrictament epidemiològics, sinó que es fa perquè Manacor és “un poble molt lleig” i es volen evitar visites de turistes que, per la mala impressió rebuda, puguin impactar negativament en el ja malmès sector turístic.
En declaracions a aquest mitjà, un portaveu del Govern ha reconegut que a l’hora de prendre aquesta decisió s’ha tingut molt en compte el resultat de l’enquesta feta fa uns anys per FiF, en la qual els nostres lectors ja advertien que Manacor no era gaire guapo.
Després d’aquest tancament, no es descarta, en funció del seu èxit, ampliar la iniciativa a altres poblacions de dubtosa bellesa, com ara Inca.

L’IEC accepta la paraula “influencer” com a sinònim de cap de fava

L’Institut d’Estudis Catalans ha anunciat avui que acceptarà la paraula influencer en el diccionari de la llengua catalana. No només ho farà amb l’accepció més coneguda, la de “persona que destaca en una xarxa social o un altre canal de comunicació i expressa opinions sobre un tema concret que exerceixen gran influència sobre les persones que el segueixen” sinó que també ha afegit l’accepció d’influenciador com a sinònim de “cap de fava” i també de “betzol”. “Hem posat l’accepció de persona influent com la primera perquè no teníem alternativa però realment tothom sap que la segona és la bona i la que millor defineix aquest concepte modern lligat a les xarxes socials” han declarat els responsables de l’IEC.

Canvien el lema “tot anirà bé” per “ja veurem com va”

L’associació de lemes matussers i entusiastes de Palma ha decidit finalment canviar el lema de combat contra el covid de “Tot anirà bé” a “ja veurem com va”. La decisió se va prendre després d’hores d’intens debat entre tots els membres de l’associació, que són 3.
La presidenta Armengol, en una nova demostració de no perspicàcia, ha dit que “això és un indicatiu inequívoc de que la situació de la pandèmia ha millorat, i de que la concepció que tenen els ciutadans de la gestió del govern és immillorable”. Ha puntualitzat però que el lema podria estar també en castellà: “que no paregui que som nacionalistes”. Finalment, l’associació de persones cegues de Palma ha manifestat sentir-se profundament ofesa per l’ús del verb veure.

L’enquesta de la setmana

La cita històrica

Back To Top
Search