skip to Main Content

Les notícies de Foc i Fum

Agricultors de Mallorca es posicionen en contra de la receta campesina. “Mesclar una tomàtiga, julivert i ceba no ens representa”
“Ni receta campesina ni hòsties. Això no és de foravila. Aquesta puta gent de metròpolis se pensa que per mesclar dues merdes amb olor de pebre ja és de camp!”, exclama Joan Riutort, president de l’associació de Foravilers Cansats Que Se’ns Pixin a Sobre (FCQSPS). Riutort i tota l’associació de foravilers a qui representa han començat una vaga per deixar de subministrar patates a la famosa marca de patates fregides Leis.
D’entre les demandes destaca l’abolició de qualsevol producte etiquetat com a receta campesina, ja que “atempta contra els drets dels agricultors i banalitza el menjar de camp”. Segons Tonina Maiol, vicepresidenta de l’organització, “mesclar una tomàtiga, juliverd i ceba no ens representa i dona a entendre que qualsevol mescla d’hortalisses i plantes provinents del camp és acceptable. Però què s’han pensat?”.
Finalment, com que “no es pot criticar sense aportar una solució”, Riutort confessa a Foc i Fum que estan a punt de treure la seva pròpia marca de patates fregides: “La primera línia del producte seran les patates fregides amb gust a frit de matances, tot amb ingredients naturals i de qualitat”.

Un home de Manacor simula la seva mort per evitar els dinars de Nadal
Un veí de la localitat mallorquina de Manacor ha protagonitzat un curiós fet en simular la seva pròpia mort per eludir assistir als dinars familiars de Nadal. En declaracions a Foc i Fum, G. P. R, ha dit que “es que si ho penses, entre sopar de ‘noche buena’, dinar de Nadal, segona festa, sopar de dia 31, dinar de cap d’any, i dinar de reis, és una puta bogeria. Abans de començar ja me fa oi només de pensar-hi”.
Però els problemes de Guillem Palou Ripoll no són només gastronòmics, sinó també de caràcter antropològic: “els meus quatre cunyats són subnormals, sense excepció. I a sobre la meva sogra no s’ha mort enguany tampoc. Tot és un desastre”.
El pla de Guillem, que era simular la seva mort publicant una esquela al “Cent per Cent”, va ser desfet per la seva dona, qui va trobar l’esquela feta de qualsevol manera amb el programa Paint. La seva dona, molt enfadada, ha declarat “és tan cutre que encara usa Paint”

El Tribunal Internacional de l’Esport investiga si Rafa Nadal ha fet trampes per jugar amb els calçotets dins la regata del cul
El tenista espanyol, que ha estat notícia aquesta darrera setmana per la carta de retrets contra el batle de Manacor, està essent investigat pel TIE (Tribunal Europeu de l’Esport) per possibles trampes en partits de tenis.
Les possibles trampes de en Rafa, no hauria estat el fet de pagar menys impostos dels deguts o els tractes de favors a les seves empreses per part de l’administració pública. Si no que s’investiga el fet de dur sempre els calçotets dins de la regata del cul, aquesta qüestió podria oferir al tenista súper espanyol, unes qualitats sobrehumanes per jugar al tenis.
La resposta no s’ha fet esperar i desenes de troglodites, amb accés a les xarxes socials han reiniciat els atacs contra Miquel Oliver, batle de Manacor, tot i que no té res a veure amb la investigació del TIE.

Back To Top
Search