skip to Main Content

Les notícies de Foc i Fum

Expulsen Ortega Smith de VOX per infectar-se d’una grip immigrant
Ortega Smith, secretari general de Vox, ha estat infectat pel Coronavirus. Davant els fets, qualificats de molt greus pel partit feixista, s’ha emès un comunicat on es declarava que “no es pot tolerar una situació com aquesta. La raça espanyola només pot ser infectada per grip espanyola. Algú que alegrament s’infecta de xusma vírica xinesa no és suficientment apte per estar al partit de l’estirp de Franco”.
Per altra banda, Smith ha afirmat que està “totalment penedit del que ha passat” i que passarà per un procés de “desinfecció” portat a terme pels millors científics de raça pura. Un dels metges que l’està atenent apunta que se l’ha “inflat de paracetamol i una mica de cocaïna per passar el mal tràngol”.
En el comunicat s’afirma també que el ja ex dirigent de Vox podrà ser admès de nou si és castigat públicament a El Valle de los Caídos amb cent fuetades.

Boris Johnson demana als seus assessors a veure de què va això del ‘Brexit’
El primer ministre britànic a sorprès a la comunitat europea en saber-se, segons informacions publicades per The Guardian, que havia demanat als seus assessors a veure “de que va tota aquesta moguda del Brexit?”. Davant la perplexitat del seus companys, Boris ha dit “que passa, vaig despentinat?”
En explicar-li el que suposava realment el Brexit, Johnson es va justificar dient que “a veure, jo veia que el tema aquest creava crispació i que ens anava bé pels sondejos, així que vaig anar cridant a favor del Brexit”.

Aena ficarà tots els mallorquins a l’aeroport i es quedarà la resta de l’illa com a pista
AENA canvia d’estratègia: Ha pensat que és més “sensat” dedicar l’actual aeroport de Son Sant Joan com a reserva aborigen. Renuncia així als seus plans d’expansió de les instal·lacions per destinar definitivament tota l’illa a les pistes d’aterratge.
En roda de premsa, l’entitat ha confirmat que destinarà la comarca de Llevant pels trajectes alemanys, Tramuntana pels anglesos, Migjorn pels russos i la resta de l’illa es repartirà amb els demés països.
De moment el Govern ja ha respost que veu amb bons ulls la nova proposta: “Hem aconseguit no ampliar l’aeroport, que és el que compta”, confirma Francina Armengol. Més també ha apuntat que les instal·lacions de Son Sant Joan “no estan tan malament”.

Foc i Fum

Back To Top
Search