skip to Main Content

Les notícies de Foc i Fum

Un home mor després de fer un rot mentre duia la mascareta posada
Un ciutadà de Palma ha mort després de fer un potent rot mentre portava la mascareta per evitar contagiar-se de la covid-19. Pel que sembla, la mascareta va retenir l’eructe, que venia carregat d’allioli, provocant l’acubament de Miquel J. Quan van arribar l’ambulància, els sanitaris ja no van poder fer res per la seva vida. No és la primera víctima que ha provocat l’ús de mascaretes. De fet, el 90% de la població la du mal col·locada o la toca constantment amb les mans brutes. Pedro Sánchez, president del govern, ha afirmat que “me la pela si ha mort un tio de Mallorca… on és Mallorca per cert? Bé, és igual. Tenim mascaretes per vendre i n’heu de dur si o si”. La presidenta Armengol no està d’acord però ha dit “si ho diuen de Madrid, idò això”. Finalment, IB3 televisió li ha demanat a Rafa Nadal que n’opina de tot això, però a ningú li importa una merda i aquí no ho posarem per principis morals i periodístics.

El govern balear reconvertirà les escoles en hotels
L’executiu liderat per Francina Armengol ha aprovat un decret segons el qual la totalitat de les escoles de primària i instituts de secundària de les Illes Balears es reconvertiran en allotjaments turístics. Segons la pròpia Armengol “aquest decret ha de servir per impulsar l’economia i per fer els hotelers encara més rics, que és la nostra única preocupació. Bé, això i que en Rafa Nadal pugui urbanitzar sense problemes”. MÉS per Mallorca s’havia oposat al decret, però ha canviat d’opinió quan li han ofert la Direcció General de Escoles-hotels per a algun dels seus amiguets. La Federació hotelera s’ha mostrat totalment a favor i ha demanat més diners al govern en ajudes. Maria Guiri, la seva portaveu, ha dit que “som liberals, però no quan el govern ens dona les ajudes a nosaltres. A més, aquest decret ens permetrà obtenir esclaus cambrers en grans quantitats”.

La suspensió de la temporada de Balconing pel coronavirus salva milers de vides
Increïble però cert: A hores d’ara el Coronavirus ja ha salvat més persones de les que ha mort. Especialment vides angleses aficionades al balconing. Segons un estudi de la UIB, només fins a dia d’avui “s’haurien salvat a Mallorca 3452 vides angleses, que sempre són els més afectats”. Ara bé, el mateix estudi confirma que la curva del Coronavirus és inversament proporcional a la del balconing. Això significa, diuen els experts, que “la propera temporada de balconing serà mortífera i podia acabar amb el 20% de la població britànica”. Davant aquestes conclusions, economistes de tota l’illa han alertat que la veritable patacada de l’economia no és ara, sinó quan el turisme de balconing deixi d’existir a causa de la manca de practicants.

El govern confinarà els mallorquins durant l’estiu perquè els turistes puguin anar a lloure per les illes
La presidenta del govern balear, Francina Armengol, va anunciar ahir un nou decret amb el qual s’estableix el confinament total de la població de les Illes Balears amb l’objectiu que “els turistes puguin venir i gaudir de les nostres illes, que realment, són seves”. Armengol especificà però, que no es tracta d’un confinament absolut, ja que els balears podran sortir per treballar i servir els turistes perquè, al cap i a la fi, són «els nostres amos i senyors, just després de les grans firmes hoteleres i de Rafa Nadal» afirmà la presidenta. «L’objectiu d’aquest decret és, bàsicament, que els turistes puguin estar a gust i fer tot allò que els roti: el benestar de la gent de la nostra comunitat, realment, me’n toca un peu perquè del benestar social, no ens alimentam» digué la presidenta.Així doncs, els balears podran sortir a treballar sempre que la seva feina doni servei al sector turístic: «Això implica que la majoria de la població balear podrà treballar i així haurem acabat amb la crisi del coronavirus» explicà la presidenta, que encara es creu socialista. Així mateix, Armengol va anunciar altres mesures com per exemple, que cada mallorquí cedeixi 10 m² de casa seva «als pobres hotelers, perquè puguin ampliar el poc espai que ja ocupen a les nostres illes i puguin fer terrasses més amplies».

Foc i Fum

Back To Top
Search