skip to Main Content

L’Escola de Mallorquí presenta l’oferta del nou curs

Aquesta passada setmana la directora de l’Escola Municipal de Mallorquí (EMM), Emma Terés, i el regidor de Política Lingüística, Sebastià Llodrà, oferiren una roda de premsa al molí d’en Beió per presentar l’oferta educativa de la veterana entitat de cara el curs 2019/2020.
Dilluns passat va començar el termini d’inscripció als cursos de català per a adults de l’Escola Municipal de Mallorquí i al llarg dels mesos de setembre i octubre es van obrint diferents terminis de matrícula per inscriure’s a la resta de cursos que ofereix l’Escola: ball de bot, història de Mallorca i cicles de conferències. Com a novetat, s’ha incorporat a l’Escola un terminal de punt de venda, és a dir una TPV, per poder efectuar el pagament dels cursos amb targeta bancària directament a l’Escola sense haver d’anar al banc.
Per inaugurar el curs escolar es durà a terme la ja tradicional ballada a la pista de bàsquet de devora el molí d’en Beió divendres 11 d’octubre a les 20.30 h, amb l’actuació de tres grups: un grup de Menorca, l’Escola de Música i Ball Menorquí de Sant Lluís, un grup local, Sa Torre, i un grup que debutarà: els alumnes del curs de sons de pagès de l’any passat de l’Escola de Mallorquí. Podeu trobar una completa informació sobre l’oferta de l’Escola a www.escolademallorqui.cat

 

Back To Top
Search