skip to Main Content
L’Escola De Mallorquí Presenta L’oferta Del Nou Curs

L’Escola de Mallorquí presenta l’oferta del nou curs

Aquesta passada setmana la directora de l’Escola Municipal de Mallorquí (EMM), Emma Terés, i el regidor de Política Lingüística, Sebastià Llodrà, oferiren una roda de premsa al molí d’en Beió per presentar l’oferta educativa de la veterana entitat de cara el curs 2019/2020.
Dilluns passat va començar el termini d’inscripció als cursos de català per a adults de l’Escola Municipal de Mallorquí i al llarg dels mesos de setembre i octubre es van obrint diferents terminis de matrícula per inscriure’s a la resta de cursos que ofereix l’Escola: ball de bot, història de Mallorca i cicles de conferències. Com a novetat, s’ha incorporat a l’Escola un terminal de punt de venda, és a dir una TPV, per poder efectuar el pagament dels cursos amb targeta bancària directament a l’Escola sense haver d’anar al banc.
Per inaugurar el curs escolar es durà a terme la ja tradicional ballada a la pista de bàsquet de devora el molí d’en Beió divendres 11 d’octubre a les 20.30 h, amb l’actuació de tres grups: un grup de Menorca, l’Escola de Música i Ball Menorquí de Sant Lluís, un grup local, Sa Torre, i un grup que debutarà: els alumnes del curs de sons de pagès de l’any passat de l’Escola de Mallorquí. Podeu trobar una completa informació sobre l’oferta de l’Escola a www.escolademallorqui.cat

 

Back To Top
×Close search
Search