Skip to content

Guillem Morey, Guillem Melis i Sebastià Puig rebran el Reconeixement de Mèrits de l’Escola de Mallorquí

Any Ramon Llull, efemèrides de Jaume Vidal i Alcover i Miquel Àngel Riera, Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears al Teatre de Manacor i a l’Escola Municipal de Mallorquí, Premi d’Honor a les Lletres Catalanes a M. Antònia Oliver… Enmig d’aquest ambient d’homenatge a les lletres catalanes illenques i a la nostra cultura, Manacor encara en vol més. És el torn de l’acte de Reconeixement de Mèrits 2016 de l’Escola Municipal de Mallorquí.

Quan la gent pel poble sent anomenar l’Escola de Mallorquí, tot seguit té lloc el comentari següent: “Oh, jo hi vaig aprendre d’escriure la nostra llengua. Encara hi ha els Guillems? Encara hi ha en Puig?”

Enguany, a partir d’una proposta que va sorgir del claustre de professors i de la consegüent aprovació del Ple de l’Escola, es va decidir reconèixer la feina de tota una vida dedicada a l’ensenyament del català de tres professors que marquen els inicis de l’Escola i que encara ara d’una manera o d’una altra hi estan ben vinculats. Són tres exprofessors que han deixat petjada a una gran quantitat de manacorins i manacorines i gent de fora. És un agraïment de l’Escola, de l’Ajuntament de Manacor, però del poble en general, que es vol fer a Guillem Morey Rosselló, Guillem Melis Grimalt i Sebastià Puig Manresa. L’acte de lliurament d’aquesta distinció es farà en el transcurs de l’acte institucional de l Reconeixement de Mèrits 2016 al Teatre de Manacor dijous 16 de juny a les 20 h.

Back To Top
Search