skip to Main Content

L’hipòdrom de Manacor està en obres: reformen cuina, banys i pèrgola

El president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca destaca el compromís que mostra la presidenta del Consell insular, Catalina Cladera, i explica que això els “fa feliços”

L’hipòdrom de Manacor està en obres des de principis de mes, concretament des de dia 7 de febrer amb previsió que s’allarguin fins al juny. Per tant, tendrien una durada de quatre mesos. La intervenció consisteix a reformar i ampliar determinats espais del recinte, els quals “es trobaven en un estat de runa que suposava un greu perill per a totes les persones que accedien a l’interior”, segons explica el president de l’Institut de l’esport Hípic de Mallorca, Lluís Socías. Les esmentades obres de reforma afectarien, principalment, a tres espais determinats que es troben a l’interior del recinte: la cantina, la pèrgola i els banys.

El Consell de Mallorca ha adjudicat les obres per un pressupost total de 258.853,55 € i del resultat final se’n podrà beneficiar tothom. De fet, Socías afirma que quan hagin acabat les intervencions podran gaudiran de les instal·lacions de l’hipòdrom de Manacor “tots els assistents: cavallistes, entrenadors, espectadors i totes aquelles persones que vulguin acudir-hi”.

Zona per zona

La cantina és un dels espais que es veuran modificats arran de les reformes. S’engrandirà i comptarà amb una zona de taules interior vidriada. A més a més, a continuació de la infraestructura hi haurà una pèrgola coberta amb vegetació que permetrà als espectadors gaudir d’un espai amb ombra.

Pel que fa als banys, se’n construiran dos de nous –un d’ells serà adaptat—i s’hi podrà accedir des de l’exterior. Així mateix, tal com anunciava el Consell de Mallorca mitjançant una nota de premsa, es repararan els que estan ubicats a les quadres i es reformaran els ja existents. En aquests darrers també es reforçaran els murs de contenció i es canviarà la coberta amb aïllament.

Així mateix, el president de l’institut de l’esport Hípic destaca que també es treballa en la “retolació de la paret del front de la tribuna”.

Unes obres esperades

La reforma de l’hipòdrom de Manacor s’emmarca en el pla de millores del Consell de Mallorca i suposarà una renovació important de les instal·lacions. A més a més, compta amb “el total compromís de la presidenta de la institució insular, Catalina Cladera, d’anar adequant els hipòdroms a les necessitats dels usuaris”, apunta Lluís Socías. Un fet que, assegura el president de l’institut de l’esport Hípic, els “fa molt feliços”.

Back To Top
Search