skip to Main Content

L’Hospital de Llevant reforça l’àrea d’urgències amb més personal i professionals sanitaris

Gabriel Uguet: és important reduir el temps d’espera.

 

L’Hospital de Llevant, l’únic privat de la comarca, ha reforçat l’àrea d’urgències amb més personal i professionals, així s’han contractat 16 professionals més que passen a augmentar la plantilla del centre. Aquest reforç ha vingut acompanyat d’una remodelació de l’espai on s’han condicionat 2 boxes i 2 despatxos més. D’aquesta manera s’ha millorat molt el funcionament del departament ja que permet donar una atenció diferenciada per als pacients pediàtrics i adults. Aquesta reestructuració ha permès disminuir el temps d’espera del departament que compta amb un gran volum de pacients: aquest d’estiu s’han atès unes 3000 urgències mensuals.

 

“És important donar una bona qualitat en l’atenció als pacients i reduir el temps d’espera d’aquesta àrea que és un dels pilars del centre” afirma Gabriel Uguet, Director General del Complex Sanitari Llevant. Amb aquest objectiu “s’ha dut a terme aquest reforç de personal, serveis i espai” ha afegit. En aquests moments el temps d’espera no supera els 10 minuts de mitjana situant l’Hospital de Llevant entre un dels que donen un servei més ràpid i eficaç a Mallorca.

 

Més professionals i més atenció

Així les coses a l’àrea d’urgències hi treballen ara més de trenta professionals entre els que hi ha metges, pediatres, traumatòlegs, ginecòlegs, infermers, auxiliars d’infermeria, radiòlegs, tècnics de raigs X, administratius i zeladors. De fet l’Hospital de Llevant ha apostat de manera important per l’atenció pediàtrica i compta amb professionals especialitzats en aquesta àrea els 365 dies de l’any de les 9 del matí a les 9 de la nit. A més, el servei d’urgències funciona les 24 hores tots els dies de l’any.

 

Reordenació de les Urgències

La remodelació de les urgències, que compta ara amb un total de 7 boxes i 3 despatxos, presenta com un dels seus principals avantatges la separació de les urgències pediàtriques respecte de les urgències generals, de manera que els menors no s’han de mesclar amb els adults a l’àrea assistencial ja que compten amb un espai propi i diferenciat. Amb aquest reforç de personal i remodelació s’ha millorat molt el funcionament del departament i l’atenció a les persones que acudeixen a urgències ja que poden ser ateses més ràpidament i de manera diferenciada.

 

L’Hospital de Llevant està ubicat en un complex sanitari de 12.000 metres quadrats de superfície. Disposa d’un total de 70 llits, distribuïts en 12 habitacions dobles, 40 individuals, també 6 llits d’ UCI i 7 boxes d’ urgències. L’àrea d’urgències té accés propi i està directament connectada amb la zona de radiologia (amb gabinets per a la pràctica de ressonàncies magnètiques, TACs, ecografies, radiologia convencional….).

 

Té també una àrea específica per traumatologia. El centre hospitalari compta amb un total de tres quiròfans, laboratori i anatomia patològica i àrea pròpia de rehabilitació servei que compta, a més, amb una piscina habilitada per fer tractaments de rehabilitació a l’aigua. De la mateixa manera l’hospital disposa de 15 consultes externes per atendre els pacients en les diferents especialitats on hi treballen més de 50 metges especialistes.

 

L’Hospital de Llevant ofereix les següents especialitats i cirurgies:

-cardiologia

-dermatologia

-digestiu

-endocrinologia

-ginecologia

-hematologia

-pneumologia

-neurocirurgia.

-neurologia

-odontologia i estomatologia

-oftalmologia

-otorrionolaringologia

-pediatria

-pneumonia pediàtrica

-psiquiatria d’adults i infantil.

-urologia

-clínica del dolor

-cirurgia cardíaca

-angiologia i cirurgia vascular

-cirurgia general i digestiva

-cirurgia ortopèdica i traumatologia

-cirurgia pediàtrica

-atenció sanitària domiciliària

-fisioteràpia

-anàlisis clíniques

-anatomia patològica

-medicina i cirurgia estètica

Back To Top
Search