skip to Main Content

L’IES Manacor ret homenatge a Pedro Galmés, conserge del centre durant més de 39 anys

L’IES Manacor va organitzar dimarts passat un comiat de primera per Pedro Galmés, qui ha estat conserge del centre durant més de 39 anys. Amb motiu de la seva jubilació, i tot coincidint amb l’aniversari de Galmés, tant l’alumnat com el professorat del centre va decidir organitzar-se per donar una sorpresa al conserge. Un quart d’hora abans de començar l’hora del pati, s’organitzaren per fer un passadís de punta a punta del centre, des de la consergeria fins al pavelló i quan tot va estar preparat, avisaren el conserge. Galmés travessà el passadís entre aplaudiments i crits. Al final del passadís trobà la seva dona, filla i el fill que l’esperaven amb una tortada.
La professora de l’IES Manacor, Antònia Soler explica que el centre té 51 anys i que Galmés ha fet feina durant 39 amb compromís i diligència: “Més enllà de la seva feina com a conserge, sempre ha intentat solucionat els problemes que sorgien i ha donat una mà amb tot allò que ha pogut, ja fossin qüestions tècniques o qualsevol imprevist”. A més, la professora afirma que Galmés és una persona molt estimada per tota la comunitat educativa i tot i que sabien que ell no volia cap homenatge, varen considerar que havien de donar-li qualque sorpresa.
“La veritat és que esperava qualque sorpresa perquè sé que sempre m’he duit molt bé amb els al·lots i pensava que voldrien col·laborar i fer qualque cosa però no sabia per on em sortirien” explica Galmés. El conserge afegeix que va estar molt content amb aquest petit homenatge i encara li cauen les llàgrimes quan hi pensa “perquè són 39 anys amb els al·lots”.

Back To Top
Search