Skip to content

L’institut de Porto Cristo entrega a l’entitat d’Aprop els 1.325 euros recaptats a la bicicletada solidària

Els alumnes i professors de l’IES Porto Cristo han tancat un projecte solidari que s’inicià a partir de la proposta d’una alumne. I ho han tancat satisfets de poder entregar 1.325 euros a Aprop, l’entitat que treballa amb els malalts de càncer i les seves famílies.

Just abans de les vacances de Pasqua l’institut celebrà la II Bicicletada Solidària, un esdeveniment organitzat amb la voluntat de recaptar fons per Aprop. Amb aquest objectiu es varen repartir prop de 500 bosses solidàries, a canvi d’un donatiu. Aquesta setmana ha estat el moment de comptar la recaptació i els representants de tota la comunitat educativa de l’IES Porto Cristo han entregat els 1.325 euros a Aprop.

La II Bicicletada Solidària és un projecte que han fet realitat diferents professionals del centre i el policia tutor a partir de la proposta de l’alumne Carlos Peregrina, que centrà un treball escolar en el càncer de pit, una malaltia que pot afectar dones i homes. Entre tots decidiren que la causa solidària per a la passada bicicletada fos l’associació Aprop, que es fundà a Porto Cristo per ajudar els malalts de càncer de tota la comarca i les seves famílies.

El president d’Aprop, Perfecto Acosta, volgué “donar les gràcies als alumnes de l’institut i als professors pel donatiu tan generós i gràcies sobretot per visibilitzar la lluita de les persones que pateixen càncer i per fer-les sentir acompanyades”.

Back To Top
Search