Skip to content

Llorenç Gayà i Joana Puigserver, cinquens en el Campionat del Món de Kates

Els passats dies 13 i 14 de setembre va tenir lloc a la ciutat de Cracòvia el Campionat del Món de Kates de Judo. En el Tauron Arena de la ciutat es van donar cita 136 parelles dels cinc continents per poder decidir els campions de cada una de les Kates.
El Dojo Muratore va aconseguir classificar la parella formada per Joana Maria Puigserver i Llorenç Gayà. Aquesta parella competeix des de fa 7 anys en el Goshin Jutsu No Kata i és la segona vegada que ha obtingut classificació per disputar el mundial. Després de poder disputar el mundial de l’any passat celebrat a Lisboa, aquest cop disputaven la fase mundial després de poder guanyar el Campionat d’Europa.
El seu Kata fou la modalitat que va comptar amb major participació, amb 23 parelles de 15 països diferents. La sort del sorteig va dictaminar que la fase preliminar estiguessin en el grup del Campió d’Europa de veterans (Itàlia) i amb els subcampions del món (França). Després d’executar una brillant actuació es van classificar com a primers de grup.
A la final, s’enfrontaven les 6 millors parelles, 3 de cada un dels grups de les preliminars. Allà es van veure les parelles del Japó, Bèlgica, França, Itàlia i les dues parelles d’Espanya. Curiosament, l’altra parella d’Espanya és de Felanitx i mantenen una competició constant i sana amb els anys. L’actuació de la final no va ser tan bona com a la preliminar i va fer que quedessin cinquens classificats a un Campionat del Món amb molt de nivell.
La classificació final fou: Japó, França, Espanya, Itàlia, Espanya i Bèlgica. Hem de remarcar que la selecció espanyola va aconseguir una medalla de plata en el Ju No Kata (parella de Madrid), una medalla de bronze en el Nague No Kata (parella d’Extremadura) i la de bronze dels companys de Felanitx.

Back To Top
Search