Skip to content

L’obra “Vel” presideix l’exposició de la selecció d’obres aspirants al XIII Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques

Si durant l’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Manacor s’anuncià que la jove artista Marta Pujades s’havia fet amb el XIII Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques, no va ser fins unes hores més tard que es va fer pública la imatge de l’obra d’art que Pujades va presentar al certamen. La inauguració de l’exposició del XIII Premi Ciutat de Manacor mostra una selecció d’onze dels treballs plàstics que, juntament amb Vel, optaven al premi.

Alfonso y Marful, Abraham Calero, Joan Codina, Bel Fullana, Adrian García, Xim Llompart, Nauzet Mayor, Guillem Portell, Evarist Torres, Llorenç Ugas, Rosa Vallori i, evidentment, Marta Pujades, formen part de la selecció d’artistes que exposen la seva obra a la mostra. Tots ells han estat seleccionats pels integrants del jurat de l’edició d’enguany. Així, Fernando Gómez de la Cuesta, comissari i curador; Horacio Sapere, artista; Pep Llabrés, galerista, i Nekane Aramburu, directora del Museu del Baluart, han volgut distingir aquests artistes, a més de triar l’obra guanyadora del XXIII Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques.

Cal recordar que Vel, el Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques 2016, és obra d’una artista visual jove, nascuda a Palma el 1990, llicenciada en belles arts per la Universitat de Barcelona, màster en fotografia i disseny a la Universitat Pompeu Fabra i Elisava, i molt interessada en el tema de la identitat i les propietats de la imatge. L’obra guardonada rebrà una dotació de 4.000 €, i es pot veure fins al 30 de juny al Museu de Manacor – torre dels Enagistes.

Back To Top
Search