Skip to content

L’OCB ja està finalment inscrita en el Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de Manacor

L’Obra Cultural Balear ja és considerada per a l’Ajuntament una entitat municipal en tota regla. Des de l’1 de setembre figura inscrita  en el Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Manacor. Es posa així fi a un tràmit administratiu que ha durat 5 mesos i que inicialment trobà l’oposició de l’anterior govern liderat per d’Antoni Pastor (Coalició per Manacor), que considerava l’OCB com una entitat palmesana i que per tant no podia ser inscrita en el registre, d’àmbit municipal. Tanmateix des de l’associació es defensava la manacorinitat de l’entitat esgrimint que existeix una delegació de l’OCB al municipi amb seu al número 15 del carrer en Jaume II.

Per poder inscriure al registre l’entitat presidida a Manacor per Jaume Riera va ser necessari canviar l’article 1 del Reglament de Participació Ciutadana, que a partir del 18 de juliol, estableix que poden optar a ser inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de Manacor “totes les entitats legalment constituïdes que tenguin per objectiu la defensa, el foment o la millora dels interessos generals o sectorials del municipi de Manacor (…), i hi tenguin la seva seu social o una delegació”.

La delegació manacorina de l’Obra Cultural Balear ha agraït a l’exregidora de Cultura, Francisca Rufiandis (Coalició per Manacor), les passes fetes per possibilitar la inscripció.

Back To Top
Search