Skip to content

La Tardor Poètica doblarà el número d’actes i espectacles

Ahir es va presentar la tercera edició de la Tardor Poètica, cicle que engloba concerts, recitals poètics i exposicions entre d’altres activitats culturals. En total una quinzena d’actes que suposen un increment de gairebé el doble respecte de l’any passat. El tret de sortida serà el proper divendres 2 d’octubre i s’allargarà fins el 28 de novembre,

La tinenta de batle de Ciutadania, Maria Francesca Mas, ha apuntat que “des de l’Ajuntament feim una aposta decidida per cicles com aquest, que serveixen per potenciar artistes de Mallorca”. Mas ha incidit en la importància que tenen les institucions públiques a l’hora d’ajudar projectes artístics locals, “sense oblidar-ne d’altres de renom arreu del país”.

Finalment, la responsable de Cultura de l’Ajuntament ha recordat que “viurem dos mesos molt intensos en termes culturals” fent al·lusió a la XX Fira de Teatre que es posà en marxa la setmana passada. “Som un gran centre neuràlgic de la cultura catalana i això queda demostrat” per la gran quantitat d’actes que viurà el municipi des d’ara i fins principis de novembre.

Alguns dels artistes destacats del programa són els músics Joan Miquel Oliver, David Carabén, Miquel Brunet o Meritxell Gené. També els poetes Jaume C. Pons Alorda i Dídac Rocher o els artistes plàstics Joan Bennàssar i Ignasi Prat.

Back To Top
Search