Skip to content

L’Oficina de Turisme de Cales oferirà el servei de tràmits administratius cada dimarts dematí a partir del 5 de gener

L’Oficina de Turisme de Cales de Mallorca obrirà cada dimarts de 9.30 h a 12.30 h a partir del proper dia 5 de gener, i aquest horari es mantindrà fins dia 26 d’abril. A partir de dia 1 de maig s’ampliaran els horaris d’atenció tant a residents com a visitants ja que coincideix amb el començament de la temporada turística.

Enguany serà el tercer any que l’Ajuntament manté obert durant l’hivern una oficina d’atenció al ciutadà al nucli costaner de Cales de Mallorca i aquesta iniciativa es manté perquè, segons la regidora de Turisme, “és important atendre els turistes i tots els que visiten el nostre municipi, però és imprescindible que els que resideixen en els nuclis turístics se sentin atesos”, assegura Antònia Llodrà. 

I és que amb l’obertura de l’oficina turística durant els mesos d’hivern els veïns de Cales de Mallorca i de Cala Murada disposaran d’un punt de contacte amb l’Ajuntament de Manacor per dur a terme molts dels tràmits que es poden fer des de les oficines municipals. “Sabem que a l’oficina de Cales no s’hi podrà fer de tot, però des de l’equip de govern municipal estam decidits a sumar esforços entre departaments per tal  d’augmentar el catàleg de gestions municipals que actualment ofereixen els punts d’atenció al ciutadà dels diferents nuclis de població del municipi”, afegeix la delegada de Turisme, Antònia Llodrà. 

L’Oficina de Turisme de Cales de Mallorca, per tant, obrirà cada dimarts al matí durant els mesos de gener, febrer, març i abril. A partir de dia 1 de maig l’oficina obrirà cada dia per atendre les demandes dels veïns de Cales de Mallorca i també per atendre les necessitats dels turistes i visitants del nucli. 

Back To Top
Search