Skip to content

Primer aniversari de Swingsick People

El proper 10 de gener l’associació de swing de Manacor, Swingsick People, celebrarà el seu primer aniversari (i la fita d’arribar a més de 100 socis) en una festa única a les Coves dels Hams. L’esdeveniment inclourà el tradicional recorregut per les coves, sessió de música swing en directe a la Sala Rodona per als ballarins/hoppers de Lindy Hop, tapes variades (amb vi de Can Majoral) i servei de copes.

La festa té places limitades i s’ha de realitzar una preinscripció. L’entrada són 20 euros incloent-ho tot, excepte el servei de copes anterior i posterior a les tapes. Qui estigui interessat pot visitar la pàgina de Facebook de l’Associació, a on trobaran més informació detallada i el formulari d’inscripció: https://www.facebook.com/swingsicklocal?utm_source=email&utm_medium=email

A les 11 h es donarà accés als primers grups per entrar a les Coves dels Hams. A la Sala Rodona hi haurà música en directe amb el grup “Silvia and the High Heels” i DJ de música Swing per a una diada plena de Lindy Hop i ambient swing (photocall inclòs) fins les 16.30 h. A les 14 h. començarà el servei de tapes variades acompanyades dels vins de Can Majoral. També hi haurà servei de begudes disponible a partir de les 11 h per qui vulgui anar simplement a gaudir de la música i l’entorn singular.

Swingsick People és una associació de swing de Manacor que promou el swing, principalment el ball de Lindy Hop i els seus valors. Les persones que hi formen part són de diverses edats i diferents nacionalitats. L’associació disposa d’un local on poder fer ballades socials, especialment els dijous (esdeveniment conegut com “Lindyjous”), i a on poder assistir a classes de l’escola de Jazz Bouncing, una associació de formació pràcticament annexa a Swingsick People.

Swingsick People participa en esdeveniments socials arreu de l’illa, col·laborant amb ajuntaments, comerços, altres associacions de swing, etc. per promoure actes culturals, comercials, productes locals i celebrar esdeveniments puntuals. Els seus membres participen a festivals tant nacionals com internacionals.
Si decidiu venir i voleu dinar amb nosaltres, estau convidats, només heu d’avisar abans de dijous.

Back To Top
Search