skip to Main Content

L’oposició demana que Manacor torni a tenir piscina municipal

Maria Antònia Sansó, portaveu del PP a l’Ajuntament de Manacor, va demanar al ple municipal ordinari del mes de setembre per què no hi ha “hagut les ajudes necessàries per reparar totes les infraestructures danyades arran del temporal Glòria d’ara fa dos anys”. Sansó recordà que el cost de les reparacions necessàries, segons dades del mateix Ajuntament manacorí, ascendia a tres milions nou-cents mil euros. Segons Sansó, a Manacor “no li ha tocat cap euro dels quatre milions destinats per Madrid a fer front als mals del Glòria”. Acusà de passivitat Francina Armengol, també. Per això reclamaren en moció ajudes directes i el traspàs dels fons econòmics de la demarcació de costes. Antònia Llodrà d’AIPC es queixà que “a Madrid són bons per fer-se la foto però a hora de pagar els doblers no arriben mai”, alhora que anunciava el suport a la moció popular. Igualment, Catalin Riera, del PI també anuncià el suport a la moció alhora que es lamentava que “ens acostumam al menyspreu de Madrid”.

El batle Oliver també anuncià el vot favorable alhora que proposava afegir un punt per deixar clar que “la presa de decisions ha de ser a prop de nosaltres”, tot reclamant les competències de Costes al Govern de les Illes Balears, un fet que no va acceptar el PP. “Això demostra el poc interès del Partit Popular. És aquí que hem de prendre les decisions, i molt més quan parlam de litoral i de costes”. La moció va ser aprovada per unanimitat.

També Sansó es va mostrar preocupada pel tancament des de fa mig any de la piscina municipal. “El poble reclama una instal·lació, hi ha demanda entre la ciutadania i haurien de tenir un pla o un plec de condicions per quan tornem a tenir la responsabilitat un cop liquidat el concurs”. Mentrestant, el batle Oliver replicava que “estam igual que vostès. Jo no tenc una bolla màgica per conèixer què passarà i quan podrem tornar a gestionar la piscina municipal ni, per tant, què farem exactament amb ella”. Sigui com sigui, la piscina continua tancada i han sorgit dubtes sobre la possibilitat que la piscina pogués estar oberta malgrat el concurs de creditors que va presentar l’empresa concessionària.

D’altra banda, la regidora popular Maria Antònia Bauzà va demanar pel funcionament del departament de Joventut que s’acaba de crear. Bauzà acusà l’equip de govern de manca de previsió i ambició en aquesta qüestió, mentre afirmava que “les dues tècniques que ara són a Joventut ja feien feina amb aquest tema a Serveis Socials”. La delegada de Joventut, Carme Gomila, replicà que la política de joventut dels darrers anys “ha estat inexistent i tot i que és ver que queda molta de feina per fer també és ver que ens hi hem posat”.

Hi hagué també un moment de desavinença entre el delegat de Brigada Carles Grimalt i Catalina Riera, del PI. Grimalt mantenia que els doblers que l’Ajuntament té al banc “són doblers que no s’han gastats”, mentre que Riera recordava que “si no s’han gastat és perquè ens varen prohibir que els tocàssim, i ha hagut de venir una pandèmia perquè en poguéssim disposar”.

Back To Top
Search