skip to Main Content

L’oposició es queixa de manca de criteri i planificació en el manteniment dels carrers

MÉS-Esquerra, PSOE i Volem coincideixen en les crítiques a l’equip de govern pel que fa a les obres a la via pública

Ha arribat el frenesí en les reformes integrals o asfaltat dels carrers. Falten pocs mesos per a les eleccions i les obres no s’aturen. Hem volgut també que els portaveus de l’oposició opinassin sobre aquesta situació. Estan ben triats els carrers que es reformen? Estan ben triats els moments en què s’emprèn la reforma? I els recursos que s’hi destinen, són suficients? Vejam què diuen.

Joan Llodrà: “Fa un poc de gràcia que frisin per tenir-ho tot el primer semestre de cada any electoral”

El portaveu de MÉS-Esquerra, Joan Llodrà, diu que “no crec que hi hagi cap actuació feta que no fos necessària, tot i això l’equip de govern no actua en base a un Pla de Carrers ni a una avaluació generalitzada de l’estat del paviment sinó a demanda i a mi això no m’agrada”. Llodrà creu que el moment de fer aquestes tasques “sempre és millor avui que demà però fa un poc de gràcia aquesta frisor per tenir-ho tot fet el primer semestre de cada any electoral”. Per al portaveu ecoindependentista, “els Ajuntaments fan tot quant poden amb aquest aspecte. El de Manacor té prop de 40 milions d’euros al banc aturats perquè, ni el ministre Montoro abans ni la ministra Montero ara, no els deixen moure”.

Núria Hinojosa: “Cal que escoltin més els veïnats”

La portaveu socialista i candidata a la batlia, Núria Hinojosa, explica que “estaria bé que les reformes estiguessin mínimament consensuades amb els veinats que hi viuen i hi fan feina”. Hinojosa reconeix la importància de les inversions en reposició d’asfalt, però alhora veu que “l’equip de govern no té un pla clar de per quin motiu fa uns carrers o uns altres. No segueixen un ordre, ni tenen un full de ruta. Desconec els criteris, però és un poc caòtic”. Hinojosa recorda el cas del carrer de l’Historiador Truyols, “que encara no té el final d’obra i acabarà als tribunals”. Per a Hinojosa, no obstant això, “les inversions estan ben fetes, però és ver que la lectura és que urbanisme només ha fet asfaltat de carrers: no han planificat l’a inspecció tècnica d’edificis o la delimitació de la zona ARRU”.

Carles Grimalt: “Hi havia carrers que ho necessitaven més que els que ells han triat”

Carles Grimalt creu que els carrers triats estan triats amb el criteri de l’equip de govern però que “nosaltres creim que hi havia molts d’altres carrers que necessitaven ser reformats abans que els que ells han triat”. Grimalt riu quan li demanam si el moment triat per fer aquestes reformes és l’adequat: “És una bona pregunta, i més si tenim en compte que falten tres mesos per a les eleccions i aquestes reformes de carrers es presenten com la gran inversió del mandat”. El portaveu de Volem lamenta que “per culpa de la llei Monotoro/Montero no puguem emprar els doblers que tenim al banc”.

Back To Top
Search