Skip to content

Manacor comença a mostrar els efectes de la vaga indefinida al servei de neteja

La vaga indefinida dels treballadors de Lumsa, l’empresa concessionària del servei de neteja al municipi de Manacor, va de veres. El batle Pedro Rosselló havia decretat uns serveis mínims d’un 70% i recollida diària a la zona costanera. La plantilla va rebutjar els serveis mínims decretats per Rosselló, en considerar-los abusius. Cal recordar que en un primer moment, semblava que Rosselló tenia el favor dels treballadors, atès que s’havia queixat reiteradament d’incompliment del contracte de la concessió per part de l’empresa.

L’empresa assumí els serveis mínims i amenaça d’acomiadar els treballadors que no la complissin. Mentrestant, Pedro Rosselló demanava a Delegació de Govern que en garantís l’aplicació. De fet, l’empresa ja ha començat a expedientar treballadors que tenien assignats uns serveis mínims el primer dia de vaga i que no haurien acomplert.

Fins a setanta empleats de Lumsa estan en vaga. Es queixen de no tenir millores en les seves condicions laborals i de no haver tengut cap augment de sou des de fa anys.

Els efectes de la vaga ja comencen a fer-se coneixedors pels carrers de Manacor, on els contenidors vessen de residus.

Back To Top
Search