Skip to content

Manacor estrena el primer habitatge supervisat

L’Ajuntament ha cedit l’edifici a Estel de Llevant i s’hi han habilitat deu places per a persones amb diagnòstic de salut mental

La batlessa de Manacor, Catalina Riera; el gerent d’Estel de Llevant, Guillem Febrer, i la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, presentaren la setmana passada les primeres places d’habitatge supervisat per a persones amb diagnòstic de salut mental a la comarca de Llevant. Es tracta d’un habitatge cedit per l’Ajuntament a l’Estel de Llevant, que ofereix deuplaces concertades que gestiona la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i que es dedica a persones amb trastorn mental. La posada en marxa d’aquest recurs d’accés públic ha fet que per primera vegada moltes d’aquestes persones puguin tenir un ca seva, amb una supervisió 24 hores i compatible amb altres serveis, com el servei ocupacional, que promocioni l’autonomia i integració social.
Actualment, la Conselleria ofereix 92 places d’habitatge supervisat, 81 places de suport a l’habitatge, 85 places de servei d’acompanyament i 271 places de servei ocupacional en el conjunt de les Balears.

Back To Top
Search