skip to Main Content

Manacor ja és de ple en les festes de nadal

El passat divendres varen començar els actes nadalencs a Manacor. La gimnasta Maria Vives, en nom dels joves esportistes manacorins, va ser l’encarregada d’encendre els llums de nadal a la plaça de sa Bassa, juntament amb la banda de música que s’ocuparen de donar bauxa a l’acte. Durant el cap de setmana i el pont de la Constitució han continuat el actes, com els duits a terme la plaça de ses Verdures i la fira d’estocs que ompliren el centre per fer les compres de nadalenques, juntament amb la campanya “Manacoritza’t” que repartirà la sort durant el nadal entre els clients del petit comerç amb el lema “I si et toca i tu no en tens?”, a part d’altres actes lúdics, esportius, etc.

Els actes continuaran a la plaça de ses Verdures amb un taller de neules nadalenques, organitzat pels Amics de l’Escola de Mallorquí i el grup de feina Sa Plaça, amb premis per aquelles que estiguin més ben fetes. A més dia 18 i 19, durant tot el dia, hi tendrà lloc la fira Manacoritza’t a on hi haurà paradetes de productes artesanals i articles de regals per aquells que encara no han comprat o no han acabat de fer les darreres compres per aquest nadal.
Des de l’Ajuntament s’informa que es poden consultar tots els actes organitzats per aquestes festes al programa que està penjat a la seva pàgina web (http://www.manacor.org).

Back To Top
Search