skip to Main Content

El dimoni i la ximbomba seran la imatge de la festa de Sant Antoni 2016

Amb els primers crits de Visca Sant Antoni! Visca Manacor! El Patronat de Sant Antoni ha fet pública la imatge de les properes festes, un disseny de Norat Miquel Puerto. Dijous a les 20.30 h el Patronat feia públics els noms dels tres primers classificats del concurs que cada any serveix per triar la imatge de la festa. Antoni Oliver ha alçat el segon premi del concurs i Maria del Mar Vanrell el tercer.

La imatge dissenyada per Norat Miquel Puerto, el dimoni i una ximbomba, serà que els santantoniers i santantonieres lluiran a les dessuadores i en altres productes que ja es poden comprar per contribuir a la festa. I és que des de dijous passat els productes de Sant Antoni ja són a la venda al local del Patronat i estan a punt per convertir-se en regals perfectes per aquest Nadal.

Nou concurs
Des del Patronat de Sant Antoni anunciaren que fins el proper dia 7 de febrer es poden presentar a concurs els dissenys que aspiren a endur-se els 500 euros de premi i a convertir-se en la imatge de Sant Antoni per l’any 2017. El president del Patronat, Antoni Gomila, va aprofitar l’ocasió per donar l’enhorabona al guanyador, “a qui sempre record capficat en les seves passions: dibuixar, dissenyar i fer música”, explicà, i a tots els participants en el concurs.

Per part seva el batle de Manacor, Pedro Rosselló, destacà “la feinada que fan els organitzadors de la festa gran de Manacor per cuidar tots els detalls” i també “la capacitat dels manacorins per viure Sant Antoni cada vegada amb més intensitat i amb més respecte”. L’acte acabà amb un crit de Visca Sant Antoni que tots els assistents entonaren abans de tastar els senyorets i la mistela que oferiren els organitzadors.

Back To Top
Search