skip to Main Content

Manacor vol ser Ciutat Amiga de la Infància

La tinenta de batle, Amanda Fernández, i l’Agent de Desenvolupament Local, Henedina Perelló, s’han desplaçat al III Congrés Internacional de Ciutats Amigues de la Infància celebrat a Madrid aquest mes de setembre. Per tal que Manacor pugui esdevenir una Ciutat Amiga de la Infància, com ja ho són Santanyí, Maó i Eivissa.

En aquest esdeveniment s’hi han impartit conferències per donar a conéixer experiències de diferents municipis adherits a Ciutats Amigues de la Infància. L’entitat organitzadora, UNICEF, ha explicat que el programa CAI pretén impulsar i promoure l’aplicació de la convenció sobre els Drets dels Infants en l’àmbit local i fomentar el treball en xarxa dels diferents municipis que formen part de la iniciativa. L’objectiu, segons ha indicat, és que les administracions desenvolupin i fomentin estratègies per al benestar dels nins, defensant els seus drets, fomentant la seva participació i fent de les ciutats entorns més habitables.
El període per ser una Ciutat Amiga de la Infància queda obert i, des de l’Ajuntament de Manacor, es preveu la incorporació en el termini de dos anys. En tot cas, el procés ja està en marxa. De moment, Manacor s’adherirà en breu a la convocatòria de ‘Municipi aliat’ per tal de fer feina conjunta amb UNICEF per obtenir el segell de Ciutat Amiga de la Infància.

La tinenta de batle, Amanda Fernández, ha afirmat que ‘és necessari caminar cap a un nou Manacor, pensant també en els més petits’.

Back To Top
Search