skip to Main Content

La manacorina Joana Gomila i la carrionera Bel Fullana, Premis Ciutat de Palma de Música i de Pintura

Joana Gomila i Bel Fullana són dues imparables. La cantant manacorina i el seu grup foren guardonats aquest cap de setmana passat amb el Premi Ciutat de Palma de Música pel disc Folk Souvenir, recentment premiat també a la gala dels premis 31 de Desembre de l’Obra Cultural Balear. El jurat va valorar “la solidesa i la coherència artística” del projecte de Gomila i companyia. Gomila ha volgut fer partícip del premi no sols els companys de grup sinó també Joan Cabot, de Bubota discos, i tota la gent que en un moment o altra ha col·laborat en la gestació del projecte.

Una altra doble premiada ha estat la creadora carrionera Bel Fullana. Nada a Son Carrió el 1985, Fullana havia estat guardonada també recentment amb el premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques. Ara rep el premi palmesà per Masrquinha, de la qual el jurat ha valoratla innovació en la pràctica de la pintura, arriscada i desacomplexada.

Fullana, transgressora com sempre, explicava en el seu compte de Facebook: “Encara no m’he recuperat de l’operació de mametes que em vaig regalar amb el Premi iutat de Manacor i ara això: Premi Ciutat de Palma! Si ho arrib a saber em pos una talla més”.

Back To Top
Search