Skip to content

Margalida Galmés i Marina Velasco, noves col·laboradores de Cent per Cent

Dos fitxatges lluents i de categoria. Nova saba a les pàgines de Cent per Cent. Aquestes darreres setmanes han debutat com a col·laboradores de la nostra publicació la graduada en Humanitats Margalida Galmé i la historiadora de l’art Marina Velaco.

Galmés va néixer a Vilafranca el 1999 i just ara ha acabat els seus estudis d’Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Especialitzadas en Art Contemporani i precisament és en aquest àmbit que ha creat la plataforma Sala Groga a les xarxes socials. A més, també és coordinadora del projecte Tant és ara com abans, enfocat a la reivindicació de les paraules i expressions pròpies de Mallorca. El perfil d’Instagram de Tant és ara com abans s’encasmina ja cap als 5.000 seguidors, amb més de 300 posts publicats. En aquest mateix número trobareu el seu article de debut amb nosaltres. Benvinguda!

D’altra banda, fa dues setmanes també va debutar per gran alegria nostra com a col·laboradora Marina Velasco. Marina Velasco. Nascuda a Sant Llorenç del Cardassar el 1991, és graduada en Història de l’Art per la UIB des del 2014. Ha encaminat la seva formació posterior cap a la recerca amb la memòria històrica, no debades és membre de l’equip d’investigació del projecte Espai de Batalla; i també en la gestió cultural, amb un màster de gestió cultural per la UOC o un postgrau de comunity management per aquesta mateixa universitat.

Ara mateix és gestora cultural, coordinadora de comunicació de l’Ajuntament de Sant Llorenç del Cardassar i cofundadora de l’agència de comunicació Equilàter. La podreu seguir a les nostres pàgines la tercera setmana de cada mes. Benvinguda també!

Back To Top
Search