skip to Main Content

Màrius Serra participarà en un curs monogràfic sobre llengua i mitjans de comunicació de l’Escola de Mallorquí

També hi prenen part periodistes com Conxa Rosillo, Miquel Serra, Andreu Manresa, Miquel Piris, Marta Bergas o la directora general de Política Lingüística Beatriu Defior.

Amb l’objectiu de reflexionar sobre el model lingüístic i també sobre els usos de la llengua catalana als mitjans de comunicació, l’Escola de Mallorquí ha organitzat per a aquesta primavera un curs monogràfic que comptarà amb la participació de periodistes i lingüistes d’arreu dels Països Catalans, tant de Mallorca, com també del Principat de Catalunya i del País Valencià.

Així, el cicle s’iniciarà amb la participació d’Andreu Manresa, director de la ràdio i televisió autonòmiques IB3. La segona de les ponències anirà a càrrec de la directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, que parlarà del paper de l’Administració respecte de la presència de la llengua catalana als mitjans.

Seguidament hi haurà dos col·loquis, un dia 20 de març, i l’altre dia 27. En el primer, hi participaran els periodistes Miquel Piris (TV3), Kristin Suleng (Àpunt Ràdio), Conxa Rosillo (RTVE-Balears) i Marta Bergas (IB3). En el segon, de caire més empresarial, hi prendran part tres directors de publicacions de paper, Gabriel Mercé, de La Veu de Sóller, Miquel Serra, del desaparegut Diari de balears, i Enric Borràs, de l’Ara Balears.

Clourà el cicle dia 3 d’abril, l’escriptor i verbívor Màrius Serra, amb una conferència titulada “La importància de parlar, la importància de parlar bé”.

El cicle ha estat coordinat pel director d’aquesta casa, Antoni Riera, juntament amb la professora Francesca Serra, i per part de l’Escola de Mallorquí i el Centre de Professors de Manacor, atès que les persones docents que hi acudeixin podran obtenir un certificat d’assistència homologat com a hores de formació permanent.

La matrícula està oberta i segons ha pogut saber la nostra redacció manté un ritme d’inscripcions bo.

Back To Top
Search