skip to Main Content

Màxima expectació per l’estrena de Jostissi de Carreró, el film més canalla de la història

Amb tot el paper venut per aquest dissabte a l’Auditori, amplien oferta amb tres passis més als Multicinemes i un a Palma

L’expectació és més que evident, cinc anys després dels primers moviments la pel·lícula és una realitat a punt d’estrenar. En vàrem parlar la setmana passada amb una entrevista a quatre dels sis factòtums d’aquesta endemesa. Ara, a poques hores de l’estrena a l’Auditori de Manacor, a poques hores de trepitjar l’estora vermella que ja no quedi una sola entrada és un gran èxit. L’equip de premsa del film ha elaborat un comunicat de premsa per explicar algunes coses més del seu treball. Vet ací:
Jostissi de Carreró (JDC) és un film totalment irreverent i autofinançat, ple de referències a la cultura pop i inspirat en les pel·lícules que durant uns anys, i coincidint amb l’època del vídeo domèstic, varen inundar els cinemes i les llas amb grans idees, pocs doblers i cap vergonya.
En Golam és un home solitari que torna a Porto Cristo… Aviat, descobreix consternat que un grup criminal, conegut com “La Banda de Lobo”, controla els carrers d’aquest idil·lic poble. La gent viu entre la por i l’apatia, mentre que les autoritats i les forces de l’ordre semblen indolents enfront d’aquesta situació. Però en Golam farà “Jostissi”!…
JDC és un projecte perpetrat per gent amb molt de temps i pocs maldecaps. La llista de culpables, en ordre alfabètic i d’interés per futures demandes legals, és la següent: Joan Maties Miralles, Pedro Miralles, Carlos Pachon, Victor Riera, Sebastià Rubí i Toni Sansó.
Tampoc tenen doblers, així que han hagut de recórrer a l’ajut totalment desinteressat de tots tipus de col·laboradors, des de primerencs extres de càsting fins a reconeguts professionals d’especialitat tècnica. A uns i altres els estan eternament agraïts ja que, gràcies a la seva enorme contribució en talent, temps, paciència i altres recursos han evitat que JDC sigui un atemptat contra l’entreteniment.
A més de l’estrena, que es farà aquest dissabte a les 19.30 h a l’Auditori de Manacor, s’han previst tres sessions als Multicinemes de Manacor els dies 4, 6, 11 de febrer a les 20 h i un altre dia 20 al Cine Ciutat de Palma.

Back To Top
Search