skip to Main Content

Menció especial del jurat dels premis Buero, cap a Manacor

L’actriu manacorina Francesca Duran Suñer rep la menció especial del jurat als premis Buero de teatre jove a escala estatal per la seva interpretació de Lourdes a l’obra Red Pontiac “Patates”.

Julià Duran

El passat dia 29 de juny, als “teatros del Canal” de Madrid, es va celebrar la gala d’entrega dels premis Buero de teatre jove que cada any organitza la fundació Coca Cola per a la promoció del teatre dins els joves.
L’obra Red Pontiac “patates”, interpretada per na Maria Nadal i na Francesca Duran, i dirigida pel també manacorí Moli Quetglas participava en la categoria de teatre escolar, ja que el passat mes de maig, l’obra va obtenir el premi a millor obra de teatre escolar de les illes balears.
En aquesta ocasió l’obra no va ser elegida com a finalista per als premis estatals, però en canvi na Francesca Duran va rebre el premi a la menció especial per la seva brillant interpretació.
Cal destacar que en aquests premis hi participen més de 6000 joves actors de l’àmbit de tot l’estat espanyol i es presenten obres amb les quatre llengües oficials de l’estat.
Gràcies a la seva menció tant na Francesca com na Maria varen poder participar durant cinc dies al campus de teatre jove organitzat a Madrid per la fundació Coca Cola. Allà pogueren gaudir de cinc dies de teatre, aprenentatges i vivències amb altres companys actors de tots els racons de l’estat.
Aquest premi ha estat el colofó a un projecte que va néixer ara fa un any. Dues joves amb coratge, sensibilitat social i moltíssima de feina, escolliren un guió, agermanaren als dos instituts de Manacor i sota la brillant direcció d’en Moli Quetglas presentaren un espectacle fresc, divertit i impactant. Un parc i dues mares ben diferents ens porten a un viatge d’emocions rialles i preguntes que cada un de nosaltres ens haurem de contestar…
Enhorabona a na Francesca, na Maria en Moli… I visca el teatre!

Back To Top
Search