Skip to content

Més de setanta expositors exhibiran el potencial de Petra a la 26a Mostra d’Art i Empresa

Petra acollirà diumenge que ve, 25 d’octubre, la 26a edició de Mostra d’Art i Empresa. Ja fa més d’un quart de segle que va néixer aquesta fira al municipi del pla amb l’objectiu de mostrar tot el que es fa a Petra dins el camp cultural i empresarial, i amb la finalitat de promocionar d’aquesta manera l’economia local.

Organitzada per l’associació Serra Mamerra i amb el patrocini de l’Ajuntament de Petra, la mostra comptarà amb un total de 76 expositors que es muntaran al carrer Ample. “Hi participaran els comerços i empreses del poble, però també de les entitats culturals, que amb el seu art seran les que acabaran de brodar la fira”, explica Joan Ripoll de Serra Mamerra.
Entre les activitats complementàries que acompanyaran la mostra enguany hi haurà una desfilada de moda, ball en línia i swing, actuacions de l’escola de ball de bot i també ball obert per a tothom. La música arribarà de la mà de la banda municipal, la batucada, els xeremiers i els concerts d’orgue que es faran a l’església. I també es podran visitar les exposicions de motos, puntes de coixí, pintura, aus… I es faran demostracions de batre a l’era, cordar cadires, bàsquet…
A més, enguany com a novetat “hi haurà un trenet turístic que cada hora farà una volta pel poble. La ruta inclourà els punts més emblemàtics (l’Església Parroquial de Sant Pere, el Museu, la Casa Pairal del Pare Serra, els Peus del Bon Jesús, el Convent de Sant Bernardí, i finalitzarà a la plaça del Pare Serra) i en cada un d’ells s’oferirà una breu explicació”.
Diumenge serà el dia gran de la fira, però els actes de la 26a Mostra d’Art i Empresa de Petra, ja començaran el divendres dia 23 amb la Mostra d’Art i Tapes. I continuaran el dissabte dia 24 amb la I Trobada de ball en línia a partir de les 20:00, a la plaça del Caparrot de Ca n’Oms, i la Festa des Bunyol, a la plaça Ramon Llull.

Back To Top
Search