skip to Main Content

El reconegut pintor alemany Frank Gyjho mostra per primera vegada a Manacor el seu cosmos

L’Associació Cultural s’Agrícola va inaugurar diumenge passat la temporada d’exposicions 2015-2016, amb la proposta “New Planet” de Frank Gyjho, un reconegut pintor alemany, que exposa per primera vegada a Manacor. Acudiren a la inauguració nombrosos artistes de la comarca i també públic en general, que mostraren un gran interès per l’acolorida i fresca obra de Gyjho.
Aquesta exposició mostra una nova perspectiva de l’evolució humana. Si l’art és una reflexió de la realitat que ens envolta acompanyada d’una via de solució, Gyjho vol crear un món nou, d’aquí el títol de la mostra, una reformulació del macrocosmos i del microcosmos. La seva obra es caracteritza per la utilització del color, en totes les seves dimensions.
Gyjho ha exposat arreu del món, des de Nova york a Tokio, passant per ciutats com Stuttgart o Múnic entre d’altres. Tanmateix, és la primera vegada que aquest artista exposa a Manacor, la qual cosa suposa una oportunitat única per a conèixer la seva obra. La mostra es podrà visitar fins el 8 de novembre.

Back To Top
Search