Skip to content

Més-Esquerra exigeix la reforma i ampliació urgent del CEIP Ses Comes de Porto Cristo

 

 

 

Més-Esquerra presentarà una moció a la propera Junta de Districte de Porto Cristo per demanar la reforma i ampliació immediata del CEIP Ses Comes. La coalició d’esquerres aposta per la remodelació integral de l’escola, situada al centre del poble, que considera una millor opció que la construcció d’un nou centre educatiu a les foranes.

Miquel Fullana i Joan Gaià, representants de Més-Esquerra a la Junta de Districte, consideren “una vergonya la proposta d’afegir més barracons al CEIP Ses Comes”. I han recordat que aquesta ja és la darrera escola del municipi que pateix aquest tipus d’infraestructures.
Des de Més-Esquerra defensen “el paper que juga el CEIP Ses Comes com a vertebrador social al bell mig del poble” i creuen que seria un error allunyar l’escola del centre. En aquest sentit, Joan Gaià denuncia que “ja basta de fer volar coloms amb la promesa d’una escola nova a les foranes”, que no veuen possible a curt termini, “i que només amaga interessos urbanístics”.
En la moció que presentaran a la Junta de Districte de Porto Cristo instaran l’Ajuntament de Manacor i el Govern Balear a fer les passes necessàries per fer possible la remodelació i ampliació del centre.

Suport a Valtònic
Per altra banda, la coalició d’esquerres presentarà també dues mocions al pròxim plenari ordinari de l’Ajuntament, que se celebrarà el dilluns 13 de març.
Amb la primera demanaran a l’Ajuntament que presenti una proposta d’acord al Consell d’administració de la SAM en un termini de dos mesos en què s’especifiqui quines són exactament les competències en matèria d’aigua delegades a aquesta empresa pública, i la seva intensitat. A més exigiran que mentre no hi hagi un acord en aquest sentit sigui el batle el responsable en aquesta qüestió i no els consellers de la SAM.

La segona de les mocions és “a favor de la llibertat d’expresssió i de rebuig a la condemna al cantant mallorquí Valtònyc, que el passat 22 de febrer va ser jutjat a l’Audiència Nacional de Madrid per un suposat delicte d’injúries a la corona i enaltiment del terrorisme amb les lletres de les seves cançons.

 

 

Back To Top
Search