skip to Main Content

Més moderns, més barats, més immediats

El temps hi obliga. I les ganes de ser-hi també. Cent per Cent vol aprofitar el calendari estival per afrontar una de les renovacions més ambicioses dels darrers anys. De la primera de les novetats ja n’han pogut gaudir els nostres lectors aquestes darreres setmanes. Es tracta de la incorporació com a reportera de Maribel Servera, reconeguda glosadora manacorina. A banda de les seves aportacions des de la redacció, Servera també durà a terme tasques comercials.

També des d’aquest número que ara podeu llegir, Cent per Cent presentarà una nova cara, fruit d’una impressió moderna, neta i eficient, de la qual tendrà cura la Papereria Muntaner.

Més barats
Amb la intenció de facilitar l’accés a la informació i d’equiparar-nos a la resta de publicacions de la contrada, Cent per Cent abaixarà també el preu de venda a quiosc, que passarà dels actuals 1,75 euros, a 1,50, que és el preu que ja hauran pagat els lectors que llegeixen aquest exemplars.

Durant aquest estiu incorporarem també a la nostra publicació noves seccions i novetats en el disseny per oferir un producte adaptat al temps que vivim.

El fruit de la constància
Enguany farà quinze anys que Cent per Cent surt al carrer de forma ininterrompuda i de forma setmana. Més de 700 números avalen una trajectòria caracteritzada pel rigor informatiu i per la coherència periodística. Cent per Cent hi ha estat. Cent per Cent hi és. Hem compartit vida pública amb quatre batles, hem contat cada una de les investidures, hem viscut una moció de censura, hem explicat les gestes de Rafel Nadal, hem estat culturalment responsables i difusors, hem estimat les nostres festes, hem denunciat les injustícies i els aprofitats… En definitiva, hem explicat el Manacor dels darrers quinze anys i som una baula més dins la cadena informativa àmplia i diversa de la nostra vila.

Una història d’amor col·lectiva
Cal no oblidar que la gestació de Cent per Cent va durar més d’un any, el temps que va ser necessari perquè prop de cent persones dispositassin cent mil de les antigues pessetes en un compte de Caixa Colonya. Un coixí imprescindible per encetar una empresa que molts qualificaren de temerària. El projecte, d’esperit cooperatiu, o de capitalisme popular, com es volgués dir, començà a rodar dia 13 de desembre de l’any 2002 i avui continua amb fua renovada. Esperam que, una vegada més, els nostres lectors ens facin confiança i ens cerquin cada setmana com nosaltres els hem cercat a ells en aquests 700 números llargs que hem imprès.

Volem que continuï aquesta nostra història d’amor.

Back To Top
Search