skip to Main Content

Miguel Nobile, amb 23.470 punts, campió de la XLI Diada Social del Club Perles Manacor

Enguany hi han pres part un total de 43 pescadors. La festa pescaire s’acabà com és tradicional amb un dinar a La Salle.

Aquest passat diumenge dia 6 d’obtubre es va celebrar la 41a ediciió de la Diada Social del Club Perles Manacor i la seva secció d’Activitats Subaquàtiques. Enguany, la participació de pescadors en el certamen ha estat altíssima i ha arribat als 43 participants, que arribaren al voltant de les 14h al col·legi de la Salle, on es va dur a terme la pesada de les captures, que va oferir aquesta classificació:

Al dinar hi assistiren unes 160 persones entre esportistes, patrocinadors, colaboradors, convidats i amics del club que gaudiren d’un fabulós arròs brut cuinat per Pep Català, unes porcelles donades pel Restaurant Can Paco i el Restaurant Es Cruce. Una vegada acabat el dinar es va dur a terme l’acte de lliurement dels diferents trofeus, obsequis i reconeixements.

La secció d’Activitats Subaquàtiques del Club Perles Manacor vol agrair les facilitats trobades en la direcció del col·legi de La Salle i, especialment, en el seu cuiner. Així mateix, fan també extensiu el seu agraïment a Ajuntament de Manacor, FBDAS, Construccions Artigues Truyols, Fet a Mà, Majòrica Perles i Joies, Restaurant Ca’n Paco (Sineu), Restaurant Es Cruce, HiperCentro Manacor, Joieria Manacor, el celler Pere Seda, el celler Macià Batle, SPETTON, Papereria Muntaner, Grup Paperera Manacor, Fills de Juan Bisellach, Licors Moyà d’Artà, José Daniel Capó, Mogal Motor VW Audi, Seat Manacor Móvil, i a tots els qui d’alguna manera han col·laborat a la celebracià d’aquesta diada.

Classificació

1r Miguel Nobile Espin
23.740 punts
2n Sebastián Torre Giménez
15.460 punts
3r Miguel Angel Baque Castor
11.915 punts
4t Jaume Rodríguez Amorós
11705 punts
5è Antoni Martorell Adrover
11.520 punts

Peça major Miguel Nobile Espin
Palometa 15,250 gr

Classificació especial femenina:
1a Malén Sart Bonnín

Classificació especial veterans:
1r Sebastián Torre Giménez

Classificacio especial Sub 23
1r Raúl Ojeda Izquierdo

Trofeu especial Regularitat Pesca Sub Marina 2019
Joan Campins Duran

Trofeu especial Regularitat Cazafoto sub 2019
Juan J. Moya Galmés

Back To Top
Search