skip to Main Content

Miquel Oliver presenta llista i programa amb “tota la força del món”

Per tornar guanyar les eleccions MÉS-Esquerra ofereix propostes “realistes i inconformistes”

Dissabte passat es va presentar el programa i la llista de MÉS-Esquerra a l’Ajuntament de Manacor per a les properes eleccions municipals. La llista encapçalada per Miquel Oliver inclou el màxim legal possible de 31 persones. Formen part de l’equip moltes persones independents. “La llista està integrada per una majoria de dones i té un caràcter intergeneracional. Es combinen joventut, experiència, formació i capacitat de feina donada la diversitat de la gent que ha decidit sumar-se al projecte” segons l’exbatle Oliver. Qui fou batle el 2015 deixà clar que “la millor manera d’impulsar el canvi al municipi és votar MÉS-Esquerra”.
“A les persones s’hi suma un programa realista que aposta per transformar Manacor, Portocristo i tots els pobles del municipi des de la quotidianitat i sense grandiloqüència” segons Carme Gomila, número 2 de la candidatura, que fou l’encarregada de presentar “un programa de 116 propostes senzilles però valentes per passar de la gestió a la transformació”. Les accions giren entorn de fer un municipi més net, més verd i més cuidat. Fiscalitzar les concessions municipals i especialment la de neteja, fer un pla municipal de plantació d’arbres, un altre d’adequació de les voravies o la millora de l’enllumenat són algunes de les propostes en aquest sentit. Gomila explicà que cal un “urbanisme al servei de les persones”. La mobilitat i la vida al carrer també són punts clau: es potenciarà l’ús per als vianants de la primera línia de Portocristo, les rutes cicloturístiques i senderistes, es milloraran i adequaran dels espais per a infants i es crearà un eix cívic de Sa Bassa a Sant Jaume. Això també ha de servir, juntament amb la creació d’un viver d’empreses o el reviscolament de la plaça de ses Verdures, per tornar a fer un “Manacor referent, amb una economia dinàmica i de proximitat”.
Montse Amer, actriu i integrant de la candidatura, fou l’encarregada de conduir l’acte. Presnetà, una per una, les persones que formen la llista. Una llista d’esquerra plural i de país. L’eslògan de campanya Tota la força del món, extret d’un poema de Guillem d’Efak, dóna a entendre aquest sentit col·lectiu del projecte.
Un centenar de persones s’acostaren a Xarop per conèixer les propostes i les persones de MÉS-Esquerra. Aquesta setmana s’ha publicat el programa en paper i la web www.miqueloliver.cat ja està activa per a conèixer tota la informació.

La llista completa de MÉS-Esquerra

1. Miquel Oliver Gomila
2. Carme Gomila Domínguez
3. Cristina Capó Santandreu
4. Joan Gaià Mascaró
5. Sebastià Llodrà Oliver
6. Mateu Marcé Riera
7. Sebastiana Mascaró Mas
8. Montse Amer Ribot
9. Ferran Montero Sitges
10. Joana Maria Llull Nadal
11. Antònia Pujades Gomila
12. Sebastián Filippini
13. Toni-Lluís Reyes Duran
14. Biel Font Massanet
15. Aina Garcia Borrueco
16. Alícia Olivares Ballester
17. Montserrat Nadal Fullana
18. Antònia Llull Vives
19. Diana Garau Metzinger
20. Sebastià Grimalt Riera
21. Josep Ramon Barrull Badia

S1. Sebastià Sansó Jaume
S2. Maribel Servera Matamalas
S3. Antoni León Magaña
S4. Margalida Fuster Homar
S5. Antònia Contreras Barceló
S6. Llorenç Mas Parera
S7. Almudena Pérez Hernández
S8. Carme Rosselló Ferragut
S9. Antoni Sureda Massanet
S10. Maria Antònia Vadell Ferrer

Back To Top
Search