skip to Main Content

Mor l’exbatle serverí Eduard Servera

 

Eduard Servera Cariñena va morir dijous passat. Net de Joan Servera Camps, un dels pioners de la urbanització de Cala Millor i també copropietari de les Coves del Dracho, i fill del primer metge de Cala Millor, Rafel Servera, Eduard Servera va ser el primer batle socialista del municipi serverí, un càrrec que va exercir en dues etapes molt juntes, entre el 1992 i el 1996 i entre el 1998 i el 2000. Ell era batle el dia de l’històric ple amb els aldarulls i protestes a càrrec dels contraris del Parc Natural de Llevant.

A banda de la seva faceta política i també professional com a metge, Eduard Servera era escultor i entre d’altres era l’autor de l’escultura Es Pastoret, col·locada a la plaça de l’Abeurador de Son Servera en recordança pels morts de la pesta en aquesta localitat l’any 1820.

A més, Eduard Servera també havia format part de l’agrupació manacorina Ars Antiqua, que ha lamentat profundament també la seva pèrdua.
A l’edat de vuitanta anys ha mort també aquesta setmana Bartomeu Pou, que va ser durant cinquanta-dos anys propietari i director del setmanari Felanitx, una tasca que havia heretat de son pare Sebastià i del seu germà Joan. Fa una desena d’anys que havia deixat el càrrec, i la capçalera havia estat assumida per la delegació felanitxera de l’Obra Cultural Balear. Se’n va un històric del periodisme illenc.

Back To Top
Search