Skip to content

Neix la revista musical S’Altra Música

La revista començarà a funcionar a partir del quinze de gener, tret de sortida del micromecenatge en què es podrà adquirir, gratuïtament i en format digital, el primer número. Segons explica Joan Roig, membre de S’Altra Música, més endavant la revista sortirà en format paper i es podrà comprar a alguns punts de venda ubicats a Manacor.

L’origen d’aquest projecte el trobam en l’entorn del Festival Mobo Fest de Sant Joan. Alguns dels noms al darrere són Antoni Jaume, Guillem Contestí, Sebastià Alomar i, finalment, Joan Roig, qui ens explica que el propòsit principal d’aquesta nova revista és “mostrar el panorama musical illenc”. Tal com explica Roig, S’Altra Música té la intenció de ser una revista en català especialitzada en la música feta a Mallorca, tenint en compte allò que passa en l’àmbit local. Així i tot, també cobriran el que es fa a la resta d’illes i en menor mesura en l’àmbit estatal i internacional.

D’entre els continguts de la revista, hi haurà una entrevista principal que marcarà la portada, una secció de cròniques de concerts, revisió de discos, d’altres entrevistes i una part formada per les col·laboracions d’investigadors, periodistes i artistes com Laia Martínez o Margalida Mateu. A més, hi haurà una part de recomanacions musicals on sortiran cinc discos fets a les Illes i una darrera secció sobre el panorama que parlarà expressament d’artistes i grups emergents.

Curiosament, els membres de S’Altra Música aposten pel format en paper, defugint de l’entorn digital, i amb una producció de quatre edicions per any. Emperò, la primera edició es publicarà en format digital el divendres quinze de gener i en motiu de la presentació de la campanya de micromecenatge. A partir del quinze la gent podrà fer una aportació de 18 euros per rebre la revista a casa o de 25 euros perquè, a part, el teu nom figuri a la revista com a mecenes.

Cal dir que el número 0 comptarà amb una àmplia entrevista del grup manacorí Reïna, recents guanyadors del concurs Sona9. De fet, Roig assenyala que és molt important per a ells establir alguns punts de venda a Manacor, ja que és “la capital cultural de la zona”.

 

Portada de la primera edició de S’Altra Música on apareix el grup manacorí Reïna.
Back To Top
Search