Skip to content

“No ens tancam a tenir només equips femenins”

Quants equips tendrà el C.B. Zona 5 aquesta temporada? Hi ha hagut canvis enguany?

Sí, hi ha hagut un parell de canvis. Enguany tendrem cinc equips que competeixin, l’any passat en teníem set. Enguany tenim un júnior, dos cadets i dos infantils, tots en categoria femenina. Els equips que teníem l’any passat i que enguany no tenim, són els de categoria premini i mini. Per altra banda també tenim l’escoleta, que és per nins i nines a partir de quatre anys.

Només tenim equips femenins?

Molta gent es pensa que només som un club de nines, però nosaltres no ens tancam a tenir només equips femenins. Enguany, per exemple, hem estat a punt de fer-ne un de masculí, però finalment no bastaven els jugadors. Per altra banda, qualque temporada hem tengut un sènior masculí i d’ençà de l’any passat a l’escoleta també tenim nins.

Quantes jugadores teniu aquesta temporada?

Enguany tenim una cinquantena de jugadores federades. A l’escoleta, tot i que és prest per saber les xifres encara, probablement rondarem entorn de la vintena de nins i nines.

Quants anys fa que existeix el vostre club?

Ara fa dotze anys, aquesta temporada que començam serà la tretzena.

Si a Manacor ja hi havia un club de bàsquet, no és curiós el vostre naixement?

La nostra aparició ve arran d’uns pares que no sé per quin motiu no pogueren fer jugar les seves filles al Bàsquet Manacor i varen decidir fer un equip perquè les nines poguessin jugar. Aquest és l’origen del club, que de cada vegada va créixer més, i que, qualque temporada, ha arribat a tenir deu equips.

Com són actualment les relacions amb el Club Bàsquet Manacor?

Actualment tenim bones relacions. D’ençà que jo he entrat no hi ha hagut cap problema. Ans al contrari, a les assemblees seim plegats, amb el president, en Rafel Pastor Fiol, ens duim bé…

Quines gestes esportives heu aconseguit al llarg d’aquests dotze anys d’existència?

Fa dues temporades, vàrem assolir dues fites històriques per un club d’aquesta comarca. Per una banda, les nostres minis varen guanyar el Campionat de Balears, i per l’altra, les júniors aconseguir anar a un Campionat d’Espanya. Per nosaltres va ser tot un orgull, és molt complicat aconseguir això i no sabem si es tornarà a repetir. Aprofit aquest espai per agrair l’esforç de la directiva d’aquell moment, de les jugadores que ho aconseguiren i també de tots els espònsors que cada dia ens ajuden i ens permeten subsistir.

Vols afegir qualque cosa més?

Sí, que si hi ha qualcú interessat a jugar en el nostre club, que tengui entre quatre i setze anys, es pot posar en contacte amb nosaltres, a través d’aquest número de telèfon, 679974132 i demanar per Rafel, que és el nostre coordinador.

Back To Top
Search