Skip to content

El nou Conservatori de Música ja examina a Manacor els estudiants que fins ara s’havien de desplaçar

Manacor ja compta amb un Conservatori Municipal de Música des del passat divendres 9 de desembre. El mes de maig l’Ajuntament de Manacor va sol·licitar a la Conselleria d’Educació que l’Escola de Música també obtingués el rang de conservatori municipal per tal de donar resposta als estudiants que volien seguir els seus estudis musicals a Manacor i “per complementar els estudis integrats de música que s’han d’implantar a l’escola Simó Ballester”, explica la regidora d’Educació, Catalina Riera.
Els alumnes actuals de l’Escola de Música podran seguir els seus estudis en el nou Conservatori Municipal de Manacor. “Els estudiants de quart d’estudis de música elementals podran seguir a Manacor els sis cursos d’estudis professionals i per això serà d’aquí sis anys quan el conservatori estarà a ple rendiment” aclarí el director de l’Escola de Música de Manacor i del Conservatori Municipal de Manacor, Jaume Tomàs.
El nou Conservatori Municipal de Manacor oferirà d’aquí sis anys unes 210 places escolars, 120 de les quals seran d’ensenyaments elementals, amb 18 especialitats de música diferents. Així, els estudiants podran formar-se en piano, clavecí, violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, arpa, flauta travessera, oboè, clarinet, fagot, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, tuba i percussió. A més, també s’oferiran 90 places d’ensenyaments professionals, amb les mateixes especialitats que en els ensenyaments elementals i també orgue i cant.
Amb l’autorització del Conservatori de Manacor per part del Govern de les Illes Balears, que va tenir lloc divendres passat, dia 9 de desembre, els alumnes manacorins evitaran els desplaçaments a Palma o a Felanitx, que fins ara eren els únics punts de l’illa on s’oferien ensenyaments professionals de música.

Back To Top
Search