Skip to content

La pluja causa petites incidències a la zona de Manacor

Les fortes pluges que han provocat inundacions a bona part de Mallorca han causat algunes incidències, però cap de greu, a la zona de Manacor, segons la informació facilitada per la Policia Local i el parc de Bombers de Manacor.

Devers les vuit del dematí s’ha hagut de tancar el pas pel pont soterrat de la ronda de Felanitx, en el punt d’intersecció amb les vies del tren, però en menys d’una hora ja s’ha pogut tornar a obrir.   Els bombers han hagut d’intervenir per treure aigua d’alguns soterranis inundats, i a la zona de S’Illot s’han hagut d’enretirar algunes branques d’arbres que havien caigut damunt la calçada.

A la Rambla del Rei en Jaume, a l’altura del bar Triangle, a primera hora del dematí s’ha format una gran bassa d’aigua i s’ha hagut de col·locar una barrera per impedir el pas, però a hores d’ara ja ha estat retirada.

L’inspector en cap de la Policia Local, Antoni Sureda, ha assenyalat que tot i les intenses pluges, l’absència de vent, “ha ajudat molt i ha evitat que es produissin incidències més greus”.

Alguns dels actes programats a l’exterior durant el passat cap de setmana amb motiu de les festes de Nadal es van haver de suspendre, és el cas del concert solidari amb el Nepal previst per dissabte. I altres, com l’encesa de l’arbre de Nadal de la plaça del Cós, es van haver d’ajornar.  

Back To Top
Search